12 varianter
Tätningslist - SilentSwede Seal - SilentSwede
5.0 1

Tätningslist - SilentSwede Seal (2mm - 20 meter/8mm)

Art.nr: 68911
(1 recensioner)

249 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-2 dagar

Alltid fri frakt

5 års garanti

Enkla returer & byten

Tätningslist till dörr och fönster - SilentSwede Seal

 

Seal tätar oljudet utanför dina fönster och dörrar

Det finns många saker som kan skapa oljud utanför dina fönster eller dörrar. Men oavsett om du har en stor väg som är hårt trafikerad utanför dina fönster eller ett trapphus som låter mycket utanför din ytterdörr så spelar det ingen roll hur bra din dörr eller fönster är ljudisolerat om det inte är tätt. SilentSwede® Seal ser till att det blir tätt mellan två ytor.

 

Tätare och skönare med SilentSwede® Seal

När du vill sänka ljudnivån utanför din dörr eller fönster oavsett orsak så är det skönt att materialet du använder är enkelt att använda. Och det är SilentSwede Seal eftersom gummimaterialet är självhäftande på baksidan (miljövänligt såklart), lätt att arbeta med och håller högsta kvalitet. Det kommer gå snabbt och vara enkelt att täta dina fönster och dörrar. Funkar både på horisontell eller vertikal yta. Enkel att böja och vrida så att du kan täta nästan vad som helst. Med SilentSwede® Seal får du tätat från oljud snabbt.

 

Fakta om SilentSwede® Seal

• Tillverkad i Nitrilgummi med slutna celler (NBR), lite tätare uppbyggnad, men fortfarande fjädrande ljudisolering.

• Tål vatten.

• 8mm bred.

• Brandklass GB8624 klass B. Tål upp till 105 grader innan materialet smälter (minus 50 grader till plus 105 grader).

• Varje rulle innehåller 20 meter SilentSwede® Seal.

• Densitet: 60 kg/m3.

• Då materialet är ett mjukt material är toleransen på angivna måtten ±0.5 mm.

• Färg svart.

 

Du får marknadens bästa garanti

Du kan känna dig helt trygg när du beställer SilentSwede® Seal ljudabsorbenter eftersom du får hela 5 års garanti. Men det är inte allt. Dessutom får du 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. Det finns ingen annan som ger dig bättre garanti än vad vi gör.

 

Du kan känna dig trygg eftersom SilentSwede® Seal är brandsäkert*

När du använder SilentSwede® Seal till dina dörrar och fönster kan du känna dig trygg eftersom materialet inte brinner. SilentSwede® Seal tål upp till upp till 110 grader innan materialet smälter. SilentSwede® Seal är brandtestad (GB8624 klass B1) och tål -50 till plus 105 grader.

*Tänk dock på att när materialet smälter avger detta rök och som all rök är detta inte hälsosamt att andas in.

 

SilentSwede® Seal tål vatten*

Det här är också en fördel som många andra produkter inte har. SilentSwede® Seal tål nämligen vatten. SilentSwede® Seal tar inte in vatten i sitt material utan det bildas droppar/fukt ovanpå materialet, så skulle olyckan vara framme är det enkelt att bara torka bort med tex en handduk.

 

Du får en unik och lätthanterlig tätningslist

SilentSwede® Seal är lätt att hantera eftersom den säljs på rulle. Den har en unik stark och förstärkt självhäftande baksida, vilket innebär att du slipper kladda med separat lim.

 

Du monterar SilentSwede® Seal på några sekunder

Du kommer bli förvånad över hur enkelt det är att montera SilentSwede® Seal tätningslist. Dra bara bort skyddsfilmen som täcker baksidan och montera tätningslisten på ytan du vill ska tätas mot oljud.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Linda

Jag satte denna list på två dörrar i min lägenhet och på mina kökslådor och nu är det så härligt att stänga dörrar och skåp.

2020-06-23

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också