Sofias änglar

SilentSwede® - Känd från Sofias änglar

 

 

Våra produkter från SilentSwede® har använts flitigt i Sofias Änglar

 

Vi som arbetar på SilentSwede ogillar dåligt ljudisolerande och dåligt ljudabsorberande hem. Så när Sofias Änglar kontaktade oss om att göra livet bättre för några familjer runt om i Sverige så tackade vi så klart ja utan att tveka.

 

Familjerna som varit med i Sofias Änglar har haft stora problem med dåligt ljudisolerade eller ljudabsorberande hem, både lägenheter som hus. Detta är inget unikt problem för familjerna i "Sofias Änglar" utan mer eller mindre 80% av alla familjer eller anställda inom något företag i Sverige idag lider på något sätt av dåligt ljudisolerade eller ljudabsorberande hem och kontor är vår personliga uppfattning.


När det gäller familjerna i Sofias Änglar har deras barn eller andra familjemedlemmar lidit stort av dåligt ljudisolerande lägenheter eller hus. Dessa människor har inte kunnat sova eller vara på sina egna rum på grund av dålig ljudmiljö. Detta är ohållbart för alla människor anser vi på SilentSwede!

Här har vi på SilentSwede stigit in och erbjudit våra produkter och expertis helt utan kostnad. Vi vill inte bara sälja en produkt utan vi vill verkligen att människor ska få ett så tyst och ljudabsorberande hem som möjligt. Detta mår alla människor mycket bättre av!

 

Produkterna som bland annat används i Sofias Änglar:

 

SilentSwede® Polaric (klicka på bilden för att komma till produkten)

 


SilentSwede® Egg (klicka på bilden för att komma till produkten)

 

 


SilentSwede® PET (klicka på bilden för att komma till produkten)

 

 

 

SilentSwede® ljudabsorberande tavlor (klicka på bilden för att komma till produkten)

 

 

 

 

SilentSwede® Seal (klicka på bilden för att komma till produkten)

 

 

 


SilentSwede® Neo (klicka på bilden för att komma till produkten)