Vi kan ljudisolering

SilentSwede®

Idén om SilentSwede® föddes redan 2013. Vi var trötta på att ljudisoleringen som såldes på marknaden antingen var totalt värdelös eller otroligt överprisad. Vi ville ta fram en ljudisolering som var prisvärd och som höll en otroligt hög kvalité. Detta gör SilentSwede®.

Hur föddes idén om SilentSwede ljudisolering? Här kan du läsa allt om ljudisolering från SilentSwede.

5 års utveckling

Det tog oss hela 5 år att utveckla SilentSwede®. Att hela tiden hitta nya utvecklingsmöjligheter för SilentSwede® är otroligt roligt. Vi brinner för att fortsätta utveckla och sälja denna unika ljudisolering som alla enkelt kan montera.

Det tog oss hela 5 år att utveckla SilentSwede®. Att hela tiden hitta nya utvecklingsmöjligheter för SilentSwede® är otroligt roligt. Vi brinner för att fortsätta utveckla och sälja denna unika ljudisolering som alla enkelt kan montera.

Unik ljudisolering

SilentSwede® är en unik ljudisolering. Unik för den har en otroligt stark självhäftande baksida. Du slipper håller på att kladda med separat lim. SilentSwede® levereras i hanterbara mått. Alla kan enkelt montera ljudisolering från SilentSwede®.

SilentSwede® är en unik ljudisolering. Unik för den har en otroligt stark självhäftande baksida. Du slipper håller på att kladda med separat lim. SilentSwede® levereras i hanterbara mått. Alla kan enkelt montera ljudisolering från SilentSwede®.

5 års garanti

Vi lämnar hela 5 års garanti på vår ljudisolering från SilentSwede®.

Unik ljudisolering

SilentSwede® levereras färdigskuren i hanterbara mått och med en unik superstark självhäftande baksida.

Alltid Fri frakt

Vi har alltid Fri frakt på alla produkter från SilentSwede®.