Vi kan ljudisolering

SilentSwede®

SilentSwede® är ett patenterat varumärke som ägs av SilentSwede AB (org nummer: 559076-8387). Idén om SilentSwede® föddes redan 2013. Vi var trötta på att ljudisoleringen som såldes på marknaden var minst sagt undermålig i sin kvalité . Vi ville ta fram en ljudisolering som var enkel att montera och som höll en otroligt hög kvalité. Detta gör verkligen SilentSwede®.

Hur föddes idén om SilentSwede ljudisolering? Här kan du läsa allt om ljudisolering från SilentSwede.

5 års utveckling

Det tog oss hela 5 år att utveckla SilentSwede®. Att hela tiden hitta nya utvecklingsmöjligheter för SilentSwede® är otroligt roligt. Vi brinner för att fortsätta utveckla och sälja denna unika ljudisolering som alla enkelt kan montera.

Det tog oss hela 5 år att utveckla SilentSwede®. Att hela tiden hitta nya utvecklingsmöjligheter för SilentSwede® är otroligt roligt. Vi brinner för att fortsätta utveckla och sälja denna unika ljudisolering som alla enkelt kan montera.

Unik ljudisolering

SilentSwede® är en unik ljudisolering. Unik för den har en otroligt stark självhäftande baksida. Du slipper håller på att kladda med separat lim. SilentSwede® levereras i hanterbara mått. Alla kan enkelt montera ljudisolering från SilentSwede®.

SilentSwede® är en unik ljudisolering. Unik för den har en otroligt stark självhäftande baksida. Du slipper håller på att kladda med separat lim. SilentSwede® levereras i hanterbara mått. Alla kan enkelt montera ljudisolering från SilentSwede®.

5 års garanti

Vi lämnar hela 5 års garanti på vår ljudisolering från SilentSwede®.

Unik ljudisolering

SilentSwede® levereras färdigskuren i hanterbara mått och med en unik superstark självhäftande baksida.

Alltid Fri frakt

Vi har alltid Fri frakt på alla produkter från SilentSwede®.