5 varianter
Ljudisolering värmebeständig - SilentSwede Heat - SilentSwede
Ljudisolering värmebeständig - SilentSwede Heat - SilentSwede
Ljudisolering värmebeständig - SilentSwede Heat - SilentSwede
Ljudisolering värmebeständig - SilentSwede Heat - SilentSwede

Ljudisolering värmebeständig - SilentSwede Heat (1 kartong (1st ark 1x1,40m))

Art.nr: 93777
699 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-2 dagar

Alltid fri frakt

5 års garanti

Enkla returer & byten

Ljudisolering som tål hög värme

 

Letar du efter ljudisolering som tål hög värme?

I så fall har du hittat rätt. När det gäller ljudisolering som tål värme på upp till 300 grader så är det SilentSwede® Heat som du behöver. Den är lätt att sätta fast eftersom den har en självhäftande baksida av högsta kvalitet. Den är enkel att montera eftersom du inte behöver någon värme. SilentSwede® Heat drar inte åt sig vatten eller fukt och är som sagt extremt värmetålig.

 

Den unika dämpmattan sänker ljudnivån och minskar vibrationer
SilentSwede® Heat är en unik dämpmatta och ljudisolering som sänker alla typer av ljud och minskar olika typer av vibrationer. Den är flexibel, lätt att böja och vrida så att du kan fästa den i princip var som helst. SilentSwede® Heat levereras färdigskuren i 1 meter x 1,4 meter (100x140 cm) men den är lätt att skära med kniv om monteringen kräver det. Varje ark är 7 mm tjock. Den har även en superstark och självhäftande baksida så att du slipper kladda med separat lim.

 

Lätt att montera
SilentSwede® Heat är riktigt enkel att montera. Dra bara bort skyddsfilmen som täcker baksidans superstarka lim och sätt ljudisoleringen där du tänkt montera den.

 

Du får marknadens bästa garanti!
Vi lämnar hela 5 års garanti på SilentSwede® Heat ljudisolering. Inte nog med det så lämnar vi 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt.

 

SilentSwede® Heat tål vatten
Det här är också en fördel som många andra produkter inte har. SilentSwede® Heat tål nämligen vatten och tar inte in vatten i sitt material.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också