• Tätningslist till dörr och fönster - SilentSwede Seal. Köp tätningslist till dörr och fönster. SilentSwede SealSeal tätar oljudet utanför dina fönster och dörrar. Förstärkt självhäftande tejp. Stort u

Tätningslist till dörr och fönster - SilentSwede Seal249 kr

Lagersaldo: I lager.

Alltid hos SilentSwede.se 

Alltid Fri frakt
5-års garanti
Snabb leverans
Säkra betalningar

Tätningslist till dörr och fönster - SilentSwede Seal

Seal tätar oljudet utanför dina fönster och dörrar

Det finns många saker som kan skapa oljud utanför dina fönster eller dörrar. Men oavsett om du har en stor väg som är hårt trafikerad utanför dina fönster eller en ett trapphus som låter mycket utanför din ytterdörr så spelar det ingen roll hur bra din dörr eller fönster är ljudisolerat om det inte är tätt. SilentSwede® Seal ser till att det blir tätt mellan två ytor.

Tätare och skönare med SilentSwede® Seal

När du vill sänka ljudnivån utanför din dörr eller fönster oavsett orsak så är det skönt att materialet du använder är enkelt att använda. Och det är SilentSwede Seal eftersom gummimaterialet är självhäftande på baksidan (miljövänligt såklart), lätt att arbeta med och håller högsta kvalitet. Det kommer gå snabbt och vara enkelt att täta dina fönster och dörrar. Funkar både på horisontell eller vertikal yta. Enkel att böja och vrida så att du kan täta nästan vad som helst. Med SilentSwede® Seal får tätat från oljud snabbt.


Fakta om SilentSwede® Seal

• Tillverkad i Nitrilgummi med slutna celler (NBR) (lite tätare uppbyggnad, men fortfarande fjädrande ljudisolering).

• Tål vatten.

• 8mm bred.

• Brandklass GB8624 klass B. Tål upp till 110 grader innan materialet smälter (minus 50 grader till plus 110 grader).

• Varje rulle innehåller 20 meter SilentSwede® Seal.

• Färg svart.


Du får marknadens bästa garanti

Du kan känna dig helt trygg när du beställer SilentSwede® Seal ljudabsorbenter eftersom du får hela 5 års garanti. Men det är inte allt. Dessutom får du 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. Det finns ingen annan som ger dig bättre garanti än vad vi gör.


Du kan känna dig trygg eftersom SilentSwede® Seal är brandsäkert*

När du använder SilentSwede® Seal till dina dörrar och fönster kan du känna dig trygg eftersom materialet brinner inte. SilentSwede® Seal tål upp till upp till 110 grader innan materialet smälter. SilentSwede® Seal är brandtestad (GB8624 klass B1) och tål -50-110 grader.

*Tänk dock på att när materialet smälter avger detta rök och som all rök är detta inte hälsosamt att andas in.


SilentSwede® Seal tål vatten*

Det här är också en fördel som många andra produkter inte ha. SilentSwede® Seal till tål nämligen vatten. Materialet tar ej in vatten i sitt material utan det bildas droppar/fukt ovanpå materialet om regnet skulle vara framme. Så skulle olyckan vara framme är det enkelt att torka bort med en handduk.


Du får en unik och lätthanterlig tätningslist

SilentSwede® Seal är lätt att hantera eftersom den säljs på rulle. Den har en unikt stark och förstärkt självhäftande baksida, vilket innebär att du slipper kladda med separat lim.


Du monterar SilentSwede® Seal på några sekunder

Du kommer bli förvånad över hur enkelt det är att montera SilentSwede® Seal tätningslist. Dra bara bort skyddsfilmen som täcker baksidan och montera tätningslisten på ytan du vill ska tätas mot oljud.

Flera populära produkter