• Ljudabsorbering till båt. Självhäftande baksida. Perfekt att ljudabsorbera väggar, tak, inredning och golv i sin båt.
  • Ljudabsorbering till båt. Självhäftande baksida. Perfekt att ljudabsorbera väggar, tak, inredning och golv i sin båt.

Ljudabsorbent till båt - SilentSwede Flat

1 095 kr

645 kr

Lagersaldo:

Alltid hos SilentSwede.se 

Alltid Fri frakt
5-års garanti
Snabb leverans
Säkra betalningar

Ljudabsorbent till båt - SilentSwede Flat

Ljudabsorbent till till båt från SilentSwede® Flat. SilentSwede® Flat är en ljudabsorbent uppbyggd av polyuretanskum. Ljudabsorbenten har en självhäftande baksida av högsta kvalité så spelar det ingen roll om du vill ljudabsorbera på horisontell eller vertikal yta. Perfekt för att ljudabsorbera och akustikbehandla väggar, tak, inredning och golv i sin båt. Ljudabsorbenten till båt är enkel att böja och vrida och är vattenavvisande.

Bättre ljudabsorbering

SilentSwede® Flat till båt ljudabsorberar båten bättre än andra liknande material som säljs på marknaden. Detta på grund av den unika uppbyggnaden. Hemligheten ligger i materialet som SilentSwede® Flat är uppbyggt med. Materialet är betydligt tätare uppbyggt men ändå otroligt flexibelt.

En unik ljudabsorbent

SilentSwede® Flat till båt är en ljudabsorbent som är färdigskuren i hanterbara mått. SilentSwede® Flat ljudabsorbenter till båt har en självhäftande baksida. Med den superstarka självhäftande baksidan slipper du hålla på att "kladda" med separat lim.

Enkel att montera

SilentSwede® Flat ljudabsorbent till båt är riktigt enkel att montera. Dra bara bort skyddsfilmen som täcker baksidans superstarka lim och montera ljudabsorbenten där du ska ljudabsorbera i din båt.

Marknadens bästa garanti

Vi lämnar hela 5 års garanti på SilentSwede® Flat ljudabsorbenter till båt. Inte nog med det så lämnar vi 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. 

Flera populära produkter