• Ljudabsorbering till båt. Självhäftande baksida. Perfekt att ljudabsorbera väggar, tak, inredning och golv i sin båt.
  • Ljudabsorbering till båt. Självhäftande baksida. Perfekt att ljudabsorbera väggar, tak, inredning och golv i sin båt.

Ljudabsorbent till båt - SilentSwede Flat

159 kr

Lagersaldo: I lager.

Alltid hos SilentSwede.se 

Alltid Fri frakt
5-års garanti
Snabb leverans
Säkra betalningar

Ljudabsorbent till båt - SilentSwede Flat

Ljudabsorbent till till båt från SilentSwede® Flat. SilentSwede® Flat är en ljudabsorbent uppbyggd av polyuretanskum. Ljudabsorbenten har en självhäftande baksida av högsta kvalité så spelar det ingen roll om du vill ljudabsorbera på horisontell eller vertikal yta. Perfekt för att ljudabsorbera och akustikbehandla väggar, tak, inredning och golv i sin båt. Ljudabsorbenten till båt är enkel att böja och vrida. Materialet tar till sig vatten men "släpper" ut det ganska omgående från materialet . SilentSwede® Flat till båt har brandklass GB8624 klass B och tål upp till 110 grader innan materialet smälter (minus 50 grader till plus 110 grader). Varje ark är 50x50cm i storlek.


Marknadens bästa garanti

Vi lämnar hela 5 års garanti på SilentSwede® Flat ljudabsorbenter till båt. Inte nog med det så lämnar vi 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. 

BrandSäkert*

SilentSwede® Flat till båt brinner inte. SilentSwede® Flat tål upp till upp till 110 grader innan materialet smälter. SilentSwede® Flat till båt är brandtestad (GB8624 klass B1) och tål -50-110 grader. * När materialet smälter avger detta rök och som all rök är detta inte hälsosamt att andas in.

Tål vatten*

SilentSwede® Flat till båt tål vatten. SilentSwede® Flat tar in vatten i sitt material men "släpper" ut det ganska omgående från materialet, vattnet rinner helt enkelt av från produkten. * Den självhäftande baksidan tål dock inte vatten eller för mycket fukt under längre tider.

Bättre ljudabsorbering

SilentSwede® Flat till båt ljudabsorberar båten bättre än andra liknande material som säljs på marknaden. Detta på grund av den unika uppbyggnaden. Hemligheten ligger i materialet som SilentSwede® Flat ljudabsorbenter är uppbyggt med. Materialet är betydligt tätare uppbyggt (högre densitet) men ändå väldigt flexibelt.

En unik ljudabsorbent

SilentSwede® Flat till båt är en ljudabsorbent som är färdigskuren i hanterbara mått. SilentSwede® Flat ljudabsorbenter till båt har en stark självhäftande baksida. Med den superstarka självhäftande baksidan slipper du hålla på att "kladda" med separat lim.

Enkel att montera

SilentSwede® Flat ljudabsorbent till båt är riktigt enkel att montera. Dra bara bort skyddsfilmen som täcker baksidans superstarka lim och montera ljudabsorbenten på ytan du ska ljudabsorbera i din båt.

Flera populära produkter