• Ljudabsorbering till båt från SilentSwede EGG. Självhäftande baksida. Perfekt att ljudabsorbera väggar, tak, inredning och golv i sin båt.
  • Ljudabsorbering till båt från SilentSwede EGG. Självhäftande baksida. Perfekt att ljudabsorbera väggar, tak, inredning och golv i sin båt.

Ljudabsorbent till båt - SilentSwede Egg

199 kr

Lagersaldo: I lager.

Alltid hos SilentSwede.se 

Alltid Fri frakt
5-års garanti
Snabb leverans
Säkra betalningar

Ljudabsorbent till båt - SilentSwede Egg

Ljudabsorbenter till båt av högsta kvalité från SilentSwede® Egg. Du kommer bli helt förstummad av ljudabsorberingen som SilentSwede® Egg har. Formen som SilentSwede® Egg har är av "äggkartong typ". Denna äggform har visat sig absorbera mellan 25-40 procent mer ljud än vanligt material gör.

SilentSwede® Egg ljudabsorbent till båt har en självhäftande baksida av högsta kvalité så spelar det ingen roll om du vill ljudabsorbera på horisontell eller vertikal yta. Perfekt för att ljudabsorbera väggar, tak och golv i båten. SilentSwede® Egg till båt är enkel att böja och vrida så den följer dom flesta former. SilentSwede® Egg till båt tål vatten. SilentSwede® Egg till båten har brandklass GB8624 klass B och tål upp till 110 grader innan materialet smälter (minus 50 grader till plus 110 grader). Varje ark är 50x40cm i storlek.


Marknadens bästa garanti

Vi lämnar hela 5 års garanti på SilentSwede® Egg ljudabsorbenter till båt. Inte nog med det så lämnar vi 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. 

BrandSäkert*

SilentSwede® Egg till båt brinner inte. SilentSwede® Egg tål upp till upp till 110 grader innan materialet smälter. SilentSwede® Egg ljudabsorbent till båt är brandtestad (GB8624 klass B1) och tål -50-110 grader. * När materialet smälter avger detta rök och som all rök är detta inte hälsosamt att andas in.

Tål vatten*

SilentSwede® Egg till båt tål vatten. SilentSwede® Egg ljudabsorbent tar ej in vatten i sitt material utan det bildas droppar/fukt ovanpå materialet. Så skulle olyckan vara framme är det enkelt att torka bort med en handduk. * Den självhäftande baksidan tål dock inte vatten eller för mycket fukt under längre tider.

Bättre ljudabsorbering

SilentSwede® Egg till båt ljudabsorberar studio bättre än andra liknande material som säljs på marknaden. Detta på grund av den unika uppbyggnaden. Hemligheten ligger i materialet som SilentSwede® Egg ljudabsorbenter är uppbyggt med. Materialet är betydligt tätare uppbyggt (högre densitet) men ändå väldigt flexibelt.

En unik ljudabsorbent

SilentSwede® Egg till båt är en ljudabsorbent som är färdigskuren i hanterbara mått. SilentSwede® Egg ljudabsorbenter till båt har en stark självhäftande baksida. Med den superstarka självhäftande baksidan slipper du hålla på att "kladda" med separat lim.

Enkel att montera

SilentSwede® Egg ljudabsorbent till båt är riktigt enkel att montera. Dra bara bort skyddsfilmen som täcker baksidans superstarka lim och montera ljudabsorbenten på ytan du ska ljudabsorbera i din båt.

Flera populära produkter