• Ljudabsorbering till båt från SilentSwede EGG. Självhäftande baksida. Perfekt att ljudabsorbera väggar, tak, inredning och golv i sin båt.
  • Ljudabsorbering till båt från SilentSwede EGG. Självhäftande baksida. Perfekt att ljudabsorbera väggar, tak, inredning och golv i sin båt.

Ljudabsorbent till båt - SilentSwede Egg

1 395 kr

895 kr

Lagersaldo:

Alltid hos SilentSwede.se 

Alltid Fri frakt
5-års garanti
Snabb leverans
Säkra betalningar

Ljudabsorbent till båt - SilentSwede Egg

OBS! Våra otroligt populära 25mm SilentSwede EGG är tillfälligt slut, levereras ut till alla kunder vecka 14 (2-6 april) OBS! Det går utmärkt att beställa redan nu så ni blir garanterade leverans innan dom tar slut.

Ljudabsorbenter till båt av högsta kvalité från SilentSwede® Egg. Du kommer bli helt förstummad av ljudabsorberingen som SilentSwede® Egg har. Formen som SilentSwede® Egg har är av "äggkartong typ". Denna äggform har visat sig absorbera mellan 25-40 procent mer ljud än vanligt material gör.

SilentSwede® Egg ljudabsorbent till båt har en självhäftande baksida av högsta kvalité så spelar det ingen roll om du vill ljudabsorbera på horisontell eller vertikal yta. Perfekt för att ljudabsorbera väggar, tak och golv i båten. SilentSwede® Egg till båt är enkel att böja och vrida så den följer dom flesta former. Dessa ljudabsorbenter är vattenavvisande. Varje ark är 50x50cm för 15mm Egg och 50x40cm för 25mm Egg.

Bättre ljudabsorbering

SilentSwede® Egg till båt ljudabsorberar båten bättre än andra liknande material som säljs på marknaden. Detta på grund av den unika uppbyggnaden. Hemligheten ligger i materialet som SilentSwede® Egg ljudabsorbenter är uppbyggt med. Materialet är betydligt tätare uppbyggt men ändå flexibelt.

En unik ljudabsorbent

SilentSwede® Egg till båt är en ljudabsorbent som är färdigskuren i hanterbara mått. SilentSwede® Egg ljudabsorbenter till båt har en självhäftande baksida. Med den superstarka självhäftande baksidan slipper du hålla på att "kladda" med separat lim.

Enkel att montera

SilentSwede® Egg ljudabsorbent till båt är riktigt enkel att montera. Dra bara bort skyddsfilmen som täcker baksidans superstarka lim och montera ljudabsorbenten på ytan du ska ljudabsorbera i båten.

Marknadens bästa garanti

Vi lämnar hela 5 års garanti på SilentSwede® Egg ljudabsorbenter till båt. Inte nog med det så lämnar vi 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. 

Flera populära produkter