• Ljudabsorbent & ljudisolering till studio. Billig ljudabsorbent och ljudisolering för studio. SilentSwede Flat ljudisolering.
  • Ljudabsorbent & ljudisolering till studio. Billig ljudabsorbent och ljudisolering för studio. SilentSwede Flat ljudisolering.

Ljudabsorbent till studio - SilentSwede Flat

1 095 kr

645 kr

Lagersaldo:

Alltid hos SilentSwede.se 

Alltid Fri frakt
5-års garanti
Snabb leverans
Säkra betalningar

Ljudabsorbent till studio - SilentSwede Flat

Ljudabsorbenter till studio från SilentSwede® Flat. SilentSwede® Flat är en ljudabsorbent uppbyggd av polyuretanskum. Ljudabsorbenterna har en självhäftande baksida av högsta kvalité så spelar det ingen roll om du vill ljudabsorbera på horisontell eller vertikal yta. Perfekt för att ljudabsorbera väggar, tak, inredning och golv i sin studio. Ljudabsorbenterna till studio är enkel att böja och vrida och är vattenavvisande.

Bättre ljudabsorbent

SilentSwede® Flat till studio ljudabsorberar studion bättre än andra material som säljs på marknaden. Detta på grund av den unika uppbyggnaden. Hemligheten ligger i materialet som SilentSwede® Flat är uppbyggt med. Materialet är betydligt tätare uppbyggt men ändå otroligt flexibelt.

En unik ljudabsorbent

SilentSwede® Flat till studio är en ljudabsorbent som är färdigskuren i hanterbara mått. SilentSwede® Flat ljudabsorbenter för studio har en självhäftande baksida. Med den superstarka självhäftande baksidan slipper du hålla på att "kladda" med separat lim, bara att dra bort skyddsfilmen och börja montera.

Enkel att montera

SilentSwede® Flat ljudabsorbenter till studio är riktigt enkel att montera. Dra bara bort skyddsfilmen som täcker baksidans superstarka lim och montera ljudabsorbenterna där du ska ljudabsorbera i din studio.

Marknadens bästa garanti

Vi lämnar hela 5 års garanti på SilentSwede® Flat ljudabsorbenter till studio. Inte nog med det så lämnar vi 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. 

Flera populära produkter