• Ljudabsorbent & ljudisolering till studio. Billig ljudabsorbent och ljudisolering för studio. SilentSwede Egg ljudisolering.
  • Ljudabsorbent till studio  - SilentSwede Egg

Ljudabsorbent till studio - SilentSwede Egg

1 395 kr

895 kr

Lagersaldo:

Alltid hos SilentSwede.se 

Alltid Fri frakt
5-års garanti
Snabb leverans
Säkra betalningar

Ljudabsorbent till studio - SilentSwede Egg

OBS! Våra otroligt populära 25mm SilentSwede EGG är tillfälligt slut, levereras ut till alla kunder vecka 14 (2-6 april) OBS! Det går utmärkt att beställa redan nu så ni blir garanterade leverans innan dom tar slut.

Ljudabsorbenter till studio av högsta kvalité från SilentSwede® Egg. Du kommer bli helt förstummad av hur bra SilentSwede® Egg ljudabsorberar. Formen som SilentSwede® Egg har är av "äggkartong typ". Denna äggform har visat sig absorbera mellan 25-40 procent mer ljud än vanligt material gör.

SilentSwede® Egg ljudabsorbent till studio har en självhäftande baksida av högsta kvalité så det spelar ingen roll om du vill ljudabsorbera på horisontell eller vertikal yta. Perfekt för att ljudabsorbera eller akustikbehandla väggar, tak och golv i sin studio. SilentSwede® Egg till studio är enkel att böja och vrida så den följer dom flesta former. Dessa ljudabsorbenter är vattenavvisande.

Bättre ljudabsorbering

SilentSwede® Egg till studio ljudabsorberar studio bättre än andra material som säljs på marknaden. Detta på grund av den unika uppbyggnaden. Hemligheten ligger i materialet som SilentSwede® Egg är uppbyggt med. Materialet är betydligt tätare uppbyggt men ändå otroligt flexibelt.

En unik ljudabsorbent

SilentSwede® Egg till studio är en ljudabsorbent som är färdigskuren i hanterbara mått. SilentSwede® Egg ljudabsorbenter till studio har en självhäftande baksida. Med den superstarka självhäftande baksidan slipper du hålla på att "kladda" med separat lim.

Enkel att montera

SilentSwede® Egg ljudabsorbenter till studio är riktigt enkel att montera. Dra bara bort skyddsfilmen som täcker baksidans superstarka lim och montera ljudabsorbenterna där du ska ljudabsorbera i din studio.

Marknadens bästa garanti

Vi lämnar hela 5 års garanti på SilentSwede® Egg ljudabsorbenter till studio. Inte nog med det så lämnar vi 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. 

Flera populära produkter