• Ljudabsorbent till studio - Palett Diagonal
  • Ljudabsorbent till studio - Palett Diagonal
  • Ljudabsorbent till studio - Palett Diagonal
  • Ljudabsorbent till studio - Palett Diagonal
  • Ljudabsorbent till studio - Palett Diagonal

Ljudabsorbent till studio - Palett Diagonal1 799 kr

Lagersaldo: I lager.

Alltid hos SilentSwede.se 

Alltid Fri frakt
5-års garanti
Snabb leverans
Säkra betalningar

Ljudabsorbent till studio - Palett Diagonal

Palett ljudabsorbent till din studio för diagonal montering är en ljudabsorbent, med absorptionsklass A, helt försluten med glasfiberväv både på kanterna och ovansidan. Palett Ljudabsorbent för alla typer av lokaler. Palett är en klassisk ljudabsorbent som effektivt dämpar ljud och buller, skapar bättre akustik i lokaler där buller och lång efterklangstid förekommer. Palett ljudabsorbent är en 50 mm tjock skiva med ett ytskikt av vit glasfiberväv perfekt för ljuddämpning. Absorbenten är klädd i vitt tyg (naturvit). Ljudabsorbenten är hela 50mm tjock.

Ljudabsorbenten är vändbar vilket ger den längre livslängd.

För lokaler där ljudabsorbenter saknas reflekteras ljudet i tak, golv och väggar vilket ger en lång efterklang, mycket buller och störande ekon. Därför kan det behövas bullerdämpning i lokalerna. Summan av allt reflekterat ljud ger totalt högre ljudnivå än det direkta ljudet och måste därför dämpas med absorbenter. På så sätt får man en bra ljuddämpning med hjälp av ljudabsorbenter. 

Palett ljudabsorbent för diagonal montering bildar ett tomrum bakom absorbenten som ger ökad ljuddämpning.

Med Palett ljudabsorbent rätt monterade erhålls följande:

- Ljudnivån sänks

- Efterklangstiden minskar

- Effektiv bullerdämpning

- Enskilda ljudreflexer dämpas

Marknadens bästa garanti

Vi lämnar hela 5 års garanti på ljudabsorbenter till tak för hem & kontor. Inte nog med det så lämnar vi 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. 

Enkel att montera

Palett ljudabsorbenter till diagonal montering för studio är riktigt enkel att montera. Du skruvar enkelt fast byglarna i taket/väggen och "skjuter" in ljudabsorbenten mellan byglarna på ytan du ska ljudabsorbera i din studio.

Flera populära produkter