• Ljudisolering till hem & kontor - SilentSwede Polaric
  • Ljudisolering till hem & kontor - SilentSwede Polaric
  • Ljudisolering till hem & kontor - SilentSwede Polaric

Ljudisolering till hem & kontor - SilentSwede Polaric599 kr

Lagersaldo: I lager.

Alltid hos SilentSwede.se 

Alltid Fri frakt
5-års garanti
Snabb leverans
Säkra betalningar

Ljudisolering till hem& kontor

OBS! En helt ny sorts dämpmatta är framtagen av oss. Denna inkommer i vårt lager vecka 41 (7-11 oktober). Vi kommer senast skicka ut denna från vårt lager veckan efter. OBS! Vi lovar att denna dämpmatta är värd att vänta på, så bra är den!

Oljud i hem eller på kontoret? Säg hej till den unika tunga dämpmattan
Nu kan du snabbt sänka ljudnivån på ditt kontor eller hem med SilentSwede® Polaric – en unik tung dämpmatta som är väldigt enkel att sätta fast. På bara några minuter gör du rummet tyst och skön tack vare dämpmattans självhäftande baksida. Den fastnar lätt både på horisontell och vertikal yta vilket innebär att den är perfekt för att ljudisolera dörrar, inredning, tak eller golv i ditt rum, SilentSwede® Polaric kan appliceras i stort sett vart som helst. SilentSwede® Polaric dämpar effektivt ljud och vibrationer. SilentSwede® Polaric väger hela 3,9 Kg per kvadratmeter, detta är betydligt tyngre än liknande material som säljs på marknaden - Mer tyngd = Bättre dämpning!

Du får en unik dämpmatta som sänker ljudnivån i ditt kontor eller hem
SilentSwede® Polaric levereras i en rulle för att du enkelt och effektivt ska kunna skära till rätt mått som just du behöver. SilentSwede® Polaric är väldigt enkel att skära till i rätt storlek med en kniv. Den är extremt flexibel, enkel att böja och vrida. Dessutom har SilentSwede® Polaric en superstark självhäftande baksida så att du slipper kladda med separat lim. Allt du behöver göra för att montera dämpmattan är att dra bort skyddsfilmen som täcker dämpmattans baksida och placera där du ska ljudisolera din bil. En annan bra fördel är att dämpmattan inte drar åt sig vatten eller fukt. SilentSwede® Polaric tål upp till cirka 100 grader innan materialet smälter.

Du får marknadens bästa garanti
Visste du att vi lämnar hela 5 års garanti på SilentSwede® Polaric? Men det är inte allt. Dessutom får du 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. Bättre garanti kan du inte få.

Fakta om SilentSwede Polaric till hem eller kontor
• Tjocklek: 2mm.
• Levereras i rulle på 2m2.
• Måtten per rulle är 400x50cm.
• Vikt per kvadratmeter: 3,9 Kg.
• Tål minus 40 grader till plus 100 grader.

Flera populära produkter