• Ljudabsorbent & ljudisolering till kontor, hem, lägenhet & lokal. Billig ljudabsorbent och ljudisolering för hemmet. SilentSwede Flat ljudisolering.
  • Ljudabsorbent & ljudisolering till kontor, hem, lägenhet & lokal. Billig ljudabsorbent och ljudisolering för hemmet. SilentSwede Flat ljudisolering.

Ljudabsorbent till hem & kontor - SilentSwede Flat

1 095 kr

645 kr

Lagersaldo:

Alltid hos SilentSwede.se 

Alltid Fri frakt
5-års garanti
Snabb leverans
Säkra betalningar

Ljudabsorbent till hem & kontor - SilentSwede® Flat

Ljudabsorbent till hem från SilentSwede® Flat. SilentSwede® Flat är en ljudabsorbent uppbyggd av polyuretanskum. Ljudabsorbenten har en självhäftande baksida av högsta kvalité så spelar det ingen roll om du vill ljudabsorbera på horisontell eller vertikal yta. Perfekt för att ljudabsorbera väggar, tak, inredning och golv i sin lägenhet, hem, kontor, lokal eller hus. SilentSwede® Flat ljudabsorbenter till hem & kontor är enkel att böja och vrida och är vattenavvisande.

Bättre ljudabsorbent

SilentSwede® Flat för hem & kontor ljudabsorberar hemmet bättre än andra material som säljs på marknaden. Detta på grund av den unika uppbyggnaden. Hemligheten ligger i materialet som SilentSwede® Flat är uppbyggt med. Materialet är betydligt tätare uppbyggt men ändå väldigt flexibelt.

En unik ljudabsorbent

SilentSwede® Flat för hem & kontor är en ljudabsorbent som är färdigskuren i hanterbara mått. Alla SilentSwede® Flat ljudabsorbenter för hem har en självhäftande baksida. Med den superstarka självhäftande baksidan slipper du hålla på att "kladda" med separat lim.

Enkel att montera

SilentSwede® Flat ljudabsorbent för hem & kontor är riktigt enkel att montera. Dra bara bort skyddsfilmen som täcker baksidans superstarka lim och montera ljudabsorbenten på ytan du ska ljudabsorbera i ditt hem.

Marknadens bästa garanti

Vi lämnar hela 5 års garanti på SilentSwede® Flat ljudabsorbenter för hem & kontor. Inte nog med det så lämnar vi 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. 

Flera populära produkter