• Basabsorbent till hem & kontor - Corner
  • Basabsorbent till hem & kontor - Corner
  • Basabsorbent till hem & kontor - Corner
  • Basabsorbent till hem & kontor - Corner

Basabsorbent till hem & kontor - Corner

3 599 kr

Lagersaldo: I lager.

Alltid hos SilentSwede.se 

Alltid Fri frakt
5-års garanti
Snabb leverans
Säkra betalningar

Basabsorbent till hem & kontor - Corner

Basabsorbent för alla typer av lokaler med hårda ytor med begränsningar och ljudproblem i de låga frekvenserna runt 125 Hz. Extremt effektiv basabsorbent.
I lokaler med hårda byggmaterial så som betong och tegel ligger basljuden ofta kvar länge – de har lång efterklangstid. För att skapa bra akustik i sådana lokaler måste det tillföras ljudabsorbenter som dämpar de låga frekvenserna annars kan det vara svårt att uppfatta vad som sägs i rummet. För att lyckas dämpa dessa ljudfrekvenser måste materialet vara tjockt och tungt. Ljudabsorbenter som placeras i hörn har visat sig vara extremt effektiva.

Basabsorbent Corner har en utformning som kombinerar hörnplaceringen med en tjock ljudabsorbent vilket ger optimal ljudabsorption för dessa lokaler. Basabsorbenten Corner består av två tjocka mineralullsskivor, totalt 150mm tjock med hög densitet. Ytskiktet är vit glasfiberväv. Formatet på den yttersta skivan är 600x1200mm. Basabsorbenten monteras enkelt med metallbyglar på både vägg och i tak.

Marknadens bästa garanti

Vi lämnar hela 5 års garanti på basabsorbenter till hörnor för hem & kontor eller studio. Inte nog med det så lämnar vi 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. 

Enkel att montera

Corner basabsorbenter till montering i en hörna för hem & kontor eller studio är riktigt enkel att montera. Du skruvar enkelt fast byglarna i taket/väggen och "skjuter" in ljudabsorbenten mellan byglarna på ytan du ska ljudabsorbera i ditt hem&kontor eller studio.

Flera populära produkter