• Ljudabsorbent och ljudisolering till bil. Billig och bra ljudabsorbent och ljudisolering för bil. Hög kvalité. SilentSwede Flat ljudisolering.
  • Ljudabsorbent och ljudisolering till bil. Billig och bra ljudabsorbent och ljudisolering för bil. Hög kvalité. SilentSwede Flat ljudisolering.

Ljudabsorbent till bil - SilentSwede Flat

1 095 kr

645 kr

Lagersaldo:

Alltid hos SilentSwede.se 

Alltid Fri frakt
5-års garanti
Snabb leverans
Säkra betalningar

Ljudabsorbent till bil - SilentSwede Flat

Ljudabsorbent till till bil från SilentSwede® Flat. SilentSwede® Flat är en ljudabsorbent uppbyggd av polyuretanskum. Ljudabsorbenten har en självhäftande baksida av högsta kvalité så spelar det ingen roll om du vill ljuddämpa på horisontell eller vertikal yta. Perfekt för att ljudabsorbera, ljudisolera, ljuddämpa och akustikbehandla väggar, tak, inredning och golv i sin bil. Ljudabsorbenten till bil är enkel att böja och vrida och är vattenavvisande.

Bättre ljudabsorbering

SilentSwede® Flat till bil ljudabsorberar bilen bättre än andra material som säljs på marknaden. Detta på grund av den unika uppbyggnaden. Hemligheten ligger i materialet som SilentSwede® Flat är uppbyggt med. Materialet är betydligt tätare uppbyggt men ändå otroligt flexibelt.

En unik ljudabsorbent

SilentSwede® Flat till bil är en ljudabsorbent som är färdigskuren i hanterbara mått. SilentSwede® Flat ljudabsorbenter till bil har en självhäftande baksida. Med den superstarka självhäftande baksidan slipper du hålla på att "kladda" med separat lim.

Enkel att montera

SilentSwede® Flat ljudabsorbent till bil är riktigt enkel att montera. Dra bara bort skyddsfilmen som täcker baksidans superstarka lim och montera ljudabsorbenten där du ska ljudabsorbera i din bil.

Marknadens bästa garanti

Vi lämnar hela 5 års garanti på SilentSwede® Flat ljudabsorbenter till bil. Inte nog med det så lämnar vi 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. 

Flera populära produkter