50 varianter
Ljuddämpning - SilentSwede Neo i rulle - SilentSwede

Ljuddämpning - SilentSwede Neo i rulle (7mm/10m² (35/50mm tjocklek = 2x5m rullar)/10m²)

Art.nr: 173704


4699 kr
Produkten kommer in i lager 2021-01-28

Vi erbjuder hemleverans

Alltid fri frakt

5 års garanti

Ljuddämpning och ljudisolering - SilentSwede Neo i rulle


Neo får tyst på både grannar, vasken och snarkningar

Det finns många saker som kan skapa oljud. Men oavsett om det är grannarna som väsnas, vasken som knakar eller snarkningar som håller dig vaken om nätterna så sänker SilentSwede® Neo i rulle garanterat ljudnivån.

 

Tystare och skönare med SilentSwede® Neo i rulle
När du vill sänka ljudnivån så är det skönt att materialet du använder är enkelt att använda. Och det är SilentSwede Neo i rulle eftersom gummimaterialet är självhäftande på baksidan (miljövänligt såklart), lätt att arbeta med och håller högsta kvalitet. På bara några minuter kan du snabbt och enkelt ljudisolera ditt hem, ditt kontor, en replokal, en del av en fastighet eller varför inte vasken i köket. Funkar både på horisontell eller vertikal yta. Enkel att böja och vrida så att du kan ljudisolera nästan vad som helst. Med SilentSwede® Neo i rulle får du tyst på oljud snabbt.

 

Fakta om SilentSwede® Neo i rulle
• Tillverkad i Nitrilgummi med slutna celler (NBR), lite tätare uppbyggnad, men fortfarande lätt fjädrande ljudisolering.
• Tål vatten.
• SilentSwede Neo i rulle levereras i längderna 1x10 meter, i tjocklekarna 35mm och 50mm levereras rullarna i 2-pack på 1x5 meters längder = 10m2.
• Brandklass GB8624 klass B. Tål upp till 110 grader innan materialet smälter (minus 50 grader till plus 110 grader).
• *Bullerabsorberande faktor: 30 % (*35mm tjocklek).
• *Förstärkning på stålplåt 20/10e till 5 000 Hz: 20 dBA (*35mm tjocklek).
• Vikt per kvadratmeter är cirka 0,6 kg för 15mm, ca 1 kg för 25mm.
• Färg svart.
• Tolerans på angivna måtten är ±5mm.

 

*Sound absorption coefficient (1/3 octave):

 

NRC: 250 Hz: 0.30, 630 Hz: 1.01, 800 Hz: 0.94, 1250 Hz: 0.84, 2500 Hz: 0.83, 5000 Hz: 0.87.

*25mm tjocklek

 

 

Du får marknadens bästa garanti

Du kan känna dig helt trygg när du beställer SilentSwede® Neo i rulle ljudisolering eftersom du får hela 5 års garanti. Men det är inte allt. Dessutom får du 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. Det finns ingen annan som ger dig bättre garanti än vad vi gör.

 

Du kan känna dig trygg eftersom SilentSwede® Neo i rulle är brandsäkert*

När du använder SilentSwede® Neo i rulle till ditt hus, hem, kontor, industri eller annan lokal kan du känna dig trygg eftersom materialet inte brinner. SilentSwede® Neo i rulle tål upp till 110 grader innan materialet smälter. SilentSwede® Neo i rulle är brandtestad (GB8624 klass B1) och tål -50-110 grader.

*Tänk dock på att när materialet smälter avger detta rök och som all rök är detta inte hälsosamt att andas in.

 

SilentSwede® Neo i rulle tål vatten*

Det här är också en fördel som många andra produkter inte har. SilentSwede® Neo i rulle tål nämligen vatten. Materialet tar inte in vatten i sitt material utan det bildas droppar/fukt ovanpå materialet. Så skulle olyckan vara framme är det enkelt att torka bort med tex en handduk.

*OBS! Den självhäftande baksidan tål dock inte vatten eller för mycket fukt under längre tider.

 

Du får bättre ljudabsorbering än hos liknande material

Visste du att SilentSwede® Neo i rulle ljudabsorberar bättre än andra liknande material som säljs på marknaden? Detta beror på grund den unika uppbyggnaden av materialet. Materialet är betydligt tätare uppbyggt (högre densitet) men ändå väldigt flexibelt.

 

Du får en unik och kostnadseffektiv ljudabsorbent

SilentSwede® Neo i rulle levereras som namnet tyder på en rulle. Detta gör att man enkelt och kostnadseffektivt kan klippa eller skära exakta mått man behöver ha. Den har en unik stark självhäftande baksida, vilket innebär att du slipper kladda med separat lim.

 

Du monterar SilentSwede® Neo i rulle på kort tid

Du kommer bli förvånad över hur enkelt det är att montera SilentSwede® Neo ljudabsorbent. Dra bara bort skyddsfilmen som täcker baksidan och montera ljudabsorbenten på ytan du vill ska bli lite tystare.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: