2 varianter
Ljuddämpande tavla - Geometric Milky Way - SilentSwede
Ljuddämpande tavla - Geometric Milky Way - SilentSwede
Ljuddämpande tavla - Geometric Milky Way - SilentSwede
Ljuddämpande tavla - Geometric Milky Way - SilentSwede
Ljuddämpande tavla - Geometric Milky Way - SilentSwede

Ljuddämpande tavla - Geometric Milky Way (100x50)

Art.nr: 152010
1999 kr
I lager   Leveranstid: 10-14 arbetsdagar

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavla


Varför inte slå två flugor i en smäll - piffa upp rummet och bli av med oljud på samma gång.
Prova våra ljudabsorberande och ljuddämpande tavlor som vi själva ljuddämpar och ljudabsorberar i Sverige. När det gäller utvecklingen av våra tavlor så inget lämnats åt slumpen. Designen är tryckt på en speciell duk tillsammans med den bästa upplösningen garanterar vi en återgivning med både unik skärpa och färgdjup.
Detta är endast ett av tusentals unika motiv som du kan hitta hos oss på SilentSwede.

Du får en skräddarsydd ljuddämpande tavla i bästa kvalitet

Hur skapar vi våra ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor? Alla våra ljuddämpande tavlor ljuddämpas med 100% polyester varav minst 50% är från återvunnen polyester. Densiteten på vårt dämpmaterial till våra ljuddämpande tavlor varierar ifrån cirka 450 upp till hela 600 gr per kvadratmeter (m2). Allt för att du ska få en så bra ljudabsorberande tavla som möjligt. Baksidan på din ljuddämpande tavla täcks med en 3 mm tjock träskiva från svenska skogar som är certifierad med CE, M1 och PEFC (kvalité- och miljöcertifikat).

Du får bästa upplösningen på din ljuddämpande tavla

Tack vare en speciell duk tillsammans med den bästa upplösningen garanterar vi en återgivning med både unik skärpa och färgdjup.

5 års garanti

Du kan känna dig helt trygg när du beställer SilentSwede® ljuddämpande tavlor eftersom du får hela 5 års garanti. Notera att produkten anpassas och tillverkas efter dina önskemål, ljudabsorberas i efterhand av oss. Därför gäller inte ångerrätt, bytesrätt eller öppet köp för denna produkt.

Du sätter upp din ljuddämpande tavla på nolltid

Den ljuddämpande och ljudabsorberande tavlan är redo att hängas upp utan några extra ramar. Detta tack vare att den speciell duken går runt hela ramen. För att göra det så enkelt för dig som möjligt så har vi även borrat hål i ramen. På så vis kan du sätta upp din ljuddämpande tavla på nolltid.

Din tavla är naturligtvis luktfri

Alla våra ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor tillverkas av produkter som är tillverkade inom Sverige och EU. Våra produkter är luktfria och passar därför även till både barnrum och sovrum.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: