Ljuddämpande & ljudabsorberande tavla - Geometric Evolution (150x50)

Art.nr: 62506

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor av högsta kvalitet "Alabaster lilies" trycks på en speciell duk i non-woven material som återger alla färger i sin helhet. Detta är endast en av många unika motiv som du kan hitta hos SilentSwede.

Hur ljudabsoberar och ljuddämpar vi våra tavlor?
Detta beror helt på tavlans storlek, material och djup på tavlans ram. Vi använder upp till hela 3 olika sorters material på vår ljudabsorbering och ljuddämpning till våra tavlor, allt för att få så bra ljudabsorberande tavla som möjligt.


Tryck på duk i bästa kvalitet!
Tack vare en speciell duk tillsammans med den bästa upplösningen garanterar vi en återgivning med både unik skärpa och färgdjup.

Motiv på kanterna
Den ljuddämpande och ljudabsorberande tavlan är direkt redo att hängas upp utan några extra ramar. Detta tack vare att trycket går ut och runt om på sidorna och att det sitter krokar på baksidan av den ljuddämpande tavlan.

Luktfri produkt
Alla våra ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor tillverkas i och av produkter som är tillverkade inom EU. Våra produkter är luktfria och passar därför både barnrum och sovrum.

UV-skydd
För att inte färgerna ska blekna även om de utsätts för solljus är våra tryck med UV skydd.

Säkert emballage
Våra ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor förpackas väl i bubbelplast innan de skickas ut varpå de sedan läggs i tjocka kartong för att skyddas ytterligare under transporten.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: