Ljuddämpande anslagstavla - Subtlety of the World (120x80cm)

Art.nr: 52405
1899 kr
I lager   Leveranstid: 7-10 arbetsdagar

Ljuddämpande och ljudabsorberande anslagstavla

Ljuddämpande och ljudabsorberande anslagstavlor

Varför inte slå två flugor i en smäll - piffa upp rummet och bli av med oljud på samma gång.
Prova våra ljudabsorberande och ljuddämpande anslagstavlor av premiumkvalitet. När det gäller utvecklingen av våra anslagstavlor så har inget lämnats åt slumpen. Designen är tryckt på syntetisk duk där även dom minsta detaljerna blir synlig och sträckes sedan ut på en ca 2 cm tjock specialdesignad träram. Toppkvalitet! 

Detta är endast ett av många unika motiv som du kan hitta hos oss på SilentSwede.

Du får en skräddarsydd ljuddämpande anslagstavla i bästa kvalitet
Hur skapar vi våra ljuddämpande anslagstavla? Alla våra tavlor ljuddämpas med 100% polyester varav minst 50% är från återvunnen polyester. Densiteten på vårt dämpmaterial varierar ifrån cirka 450 upp till hela 600 gr per kvadratmeter (m2). Allt för att du ska få en så bra ljudabsorberande tavla som möjligt. Baksidan på din tavla täcks med en 3 mm tjock träskiva från svenska skogar som är certifierad med CE, M1 och PEFC (kvalité- och miljöcertifikat).

Du får bästa upplösningen på din anslagstavla
Tack vare att våra tavlor är tryckta med den bästa upplösningen på syntetisk duk kan vi garantera att du får en tavla med både unik skärpa och färgdjup.

Du 5 års garanti
Du kan känna dig helt trygg när du beställer SilentSwede® ljuddämpande anslagstavla eftersom du får hela 5 års garanti. Notera att produkten anpassas och tillverkas efter dina önskemål, ljudabsorberas i efterhand av oss. Därför gäller inte ångerrätt, bytesrätt eller öppet köp för denna produkt.

Du sätter upp ljuddämpande anslagstavlan på nolltid
Den ljuddämpande och ljudabsorberande anslagstavlan är redo att hängas upp utan några extra ramar. Detta tack vare att den tryckta bomullsduken går runt hela ramen. För att göra det så enkelt för dig som möjligt så har vi även borrat hål i ramen. På så vis kan du sätta upp tavlan på nolltid.

Din anslagstavla är naturligtvis luktfri
Alla våra ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor tillverkas av produkter som är tillverkade inom EU. Våra produkter är luktfria och passar därför även till både barnrum och sovrum.

Viktigt: Häftstift ingår ej

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också