10 varianter
Ljudabsorberande rumsavdelare i tyg - 140x250cm - SilentSwede
Ljudabsorberande rumsavdelare i tyg - 140x250cm - SilentSwede
Ljudabsorberande rumsavdelare i tyg - 140x250cm - SilentSwede
Ljudabsorberande rumsavdelare i tyg - 140x250cm - SilentSwede
Ljudabsorberande rumsavdelare i tyg - 140x250cm - SilentSwede

Ljudabsorberande rumsavdelare i tyg - 140x250cm (140x250cm (BreddxHöjd)/Svart/1st)

Art.nr: 173978


2999 kr
Produkten kommer in i lager 2021-04-30

Vi erbjuder hemleverans

Alltid fri frakt

5 års garanti

Ljudabsorberande rumsavdelare i tyg

 

"En ljudabsorberande rumsavdelare från oss sänker oljudet med upp till 9db"

Låter det fejk? Jag håller med men detta är sant, helt sant! Detta är uppmätt och bekräftat av ett test laboratorium i Europa enligt: EN ISO 717-1.

 

Att skärma av hemmet eller kontoret med en ljudabsorberande rumsavdelare i tyg är en relativt enkel och även en av de billigaste metoderna för att dela upp ett rum plus att du snabbt får en stor skillnad på akustiken i rummet. Med en ljudabsorberande rumsavdelare i tyg får du som sagt en mycket behagligare akustik men även en ombonad stämning i rummet, du blir "mindre trött" i huvudet helt enkelt och detta kommer göra att du som människa kommer ha mer energi och ha bättre fokus på vad du nu gör i detta rum.

 

Upp till 37% värmebesparing vintertid och upp till 100% mörkläggande


Våra ljudabsorberande rumsavdelare i tyg har inte bara ljudreducerande egenskaper utan har även värmeisolerande och mörkläggande egenskaper. Våra ljudabsorberande rumsavdelare i tyg ger upp till 37% värmebesparing vintertid och ger några grader mindre sommartid och tar bort upp till 100% mindre ljus. Tänk dig en mindre kostnad i värme på vintertid med upp till 37%, detta har betalat dina ljudabsorberande rumsavdelare i tyg flera gånger om på en vinter! 

 

Hur funkar egentligen en ljudabsorberande rumsavdelare i tyg

 

Den vändbara ljudabsorberande rumsavdelaren i tyg fungerar som en akustisk vägg och är särskilt effektiv för höga frekvenser som tex ljudet av röster. Den ljudabsorberande rumsavdelaren består av fyra lager tyg som absorberar och stoppar ljudvågorna. Våra ljudabsorberande rumsavdelare i tyg har genomgått laboratorietester som visar att det ger en ljuddämpning på upp till 9db.

 

Våra ljudabsorberande rumsavdelare i tyg kommer i 5 olika färger vilket gör att du snabbt och lätt kan ändra rummets intryck.

 

Ljudabsorberande rumsavdelare i tyg kan användas på flera olika sätt


Eftersom båda sidorna på den ljudabsorberande rumsavdelaren i tyg ser likadana ut är den perfekt för att ersätta en dörr eller att använda som en flyttbar skiljevägg. Snabbt och lätt skapar du ett extra rum där det är lugn och ro tex ett kontorsutrymme, ett sovrum, en TV-höra eller varför inte dela av barnens rum. När det sen behövs eller om du har lust kan du sedan öppna upp utrymmet igen tex när ni har gäster eller för att utöka rummet.

 

Enkel att installera


Våra ljudabsorberande rumsavdelare i tyg är enkla att sätta upp och gör stor skillnad för akustiken i rummet och ger snabbt en mycket behagligare akustik och ett ombonat intryck.

 

Du får marknadens bästa garanti

Du kan känna dig helt trygg när du beställer ljudabsorberande rumsavdelare i tyg eftersom du får hela 5 års garanti. Men det är inte allt. Dessutom får du 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. Det finns ingen annan som ger dig bättre garanti än vad vi gör.

 

Du får bättre ljudabsorbering än hos liknande material

Visste du att våra ljudabsorberande rumsavdelare i tyg ljudabsorberar bättre än andra liknande material som säljs på marknaden? Detta beror på grund den unika uppbyggnaden av materialet. Produkten består helt enkelt av olika material varav en del av dessa är patenterade i hela Europa!

 

Du får en unik och lätthanterlig ljudabsorbent

Våra ljudabsorberande rumsavdelare i tyg är otroligt enkla att hantera eftersom dom kommer i färdiga längder samt bredd.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: