Ljudabsorberande anslagstavla - Liggande montering (1200x590mm/Vit)

Art.nr: 44998

2199 kr
Ordinarie 2499 kr , du sparar 300 kr, (12%)
Tillverkas efter beställning - Leveranstid 10-20 dagar

Vi erbjuder hemleverans

Alltid fri frakt

5 års garanti

Anslagstavla och väggabsorbent som dämpar ljud


En ljudabsorberande och ljuddämpande anslagstavla är en tygklädd ljudabsorbent som förutom sin funktion som väggabsorbent, även fungerar som anslagstavla, för alla typer av lokaler till exempel kontor, klassrum och café.

 

I lokaler där det saknas ljudabsorberande material reflekteras ljudet i tak, golv och väggar vilket ger en lång efterklangstid, mycket buller och störande ekon. Summan av reflekterat ljud ger totalt högre ljudnivå än det direkta ljudet. Här behövs ljuddämpning för att skapa en god ljudmiljö.

 

När man behöver förbättra akustiken i ett rum samtidigt som väggarna fyller en viktig funktion då är en ljudabsorberande anslagstavla en utmärkt lösning då den kombinerar både funktion av att absorbera ljudet och praktiska egenskaper på ett lysande sätt då den också är gjord för att sätta upp bilder, lappar och information på.

 

En ljudabsorberande anslagstavla skapar bättre akustik i lokaler där buller och lång efterklangstid förekommer som till exempel i ett klassrum. Anslagstavlan innehåller en 50mm tjock mineralullsskiva med extra hög densitet. Det gör att den är robust och tålig samtidigt som den absorberar basljud effektivt. Anslagstavlorna har högsta absorptionsklass A.

 

 

Anslagstavlan är tygklädd och fungerar som sagt både som väggabsorbent och anslagstavla. Som anslagstavla hamnar den i rätt nivå för att absorbera ljud i öronhöjd. Det gör det lättare att uppfatta vad som sägs i rummet.

 

Anslagstavlan är klädd i trevira-tyg som är slitstarkt och som finns i flera färger för att passa de flesta önskemål och uttryck. Anslagstavlorna monterar du lätt upp med antingen byglar, kardborretejp eller plåtprofiler.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: