2 varianter
ljuddämpande tavla, ljudabsorberande tavla, ljudisolerande tavla, dämpande tavla
ljuddämpande tavla, ljudabsorberande tavla, ljudisolerande tavla, dämpande tavla
ljuddämpande tavla, ljudabsorberande tavla, ljudisolerande tavla, dämpande tavla

Ljudabsorberande 5 delad tavla-Beginning Of Autumn (200x120cm - 1x40x120cm,2x40x80cm,2x40x40cm)

Art.nr: 117825
5899 kr
I lager   Leveranstid: 7-10 dagar

Ljudabsorberande 5 delad tavla - Beginning Of Autumn

 

Detta är en ljudabsorberande och ljuddämpande tavla av premium kvalitet (högsta kvalité). Denna ljudabsorberande tavla ska inte förknippas med billigare tavlor, allt här är i toppkvalité och inget har lämnats åt slumpen! Designen är tryckt på äkta bomullsduk och sträckes sedan ut på en 2 cm tjock träram av högsta kvalité. Detta är endast en av många unika motiv som du kan hitta hos SilentSwede.

 

Hur ljudabsorberar och ljuddämpar vi våra tavlor?
Detta beror helt på tavlans storlek, material, färg och djup på tavlans ram. Vi använder upp till hela 3 olika sorters material på vår ljudabsorbering och ljuddämpning till våra tavlor, allt för att få så bra ljudabsorberande tavla som möjligt. Hela tavlans baksida täcks sedan med en 3mm träskiva (från Svensk skog) med förborrade hål för enkel uppsättning av den ljudabsorberande tavlan.

 

Tryck på äkta bomullsduk i premium kvalitet!
Tack vare en äkta bomullsduk tillsammans med den bästa upplösningen garanterar vi en återgivning med både unik skärpa och färgdjup.

 

Motiv på kanterna
Den ljuddämpande och ljudabsorberande tavlan är direkt redo att hängas upp utan några extra ramar. Detta tack vare att trycket går ut och runt om på sidorna och att det sitter tavelkrokar på baksidan av den ljuddämpande tavlan.

 

Luktfri produkt
Alla våra ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor tillverkas i och av produkter som är tillverkade inom EU. Våra produkter är luktfria och passar därför både barnrum och sovrum.

 

Säkert emballage
Våra ljuddämpande och ljudabsorberande tavlor förpackas väl i bubbelplast innan de skickas ut varpå de sedan läggs i tjocka kartong för att skyddas ytterligare under transporten.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: