60 varianter
- 24%
Ljudabsorbent vägg - SilentSwede® Wall - 5-parts One - SilentSwede
Ljudabsorbent vägg - SilentSwede® Wall - 5-parts One - SilentSwede
Ljudabsorbent vägg - SilentSwede® Wall - 5-parts One - SilentSwede

Ljudabsorbent vägg - SilentSwede® Wall - 5-parts One (20mm/150x100cm/Blå)

Art.nr: 175649


3799 kr
Ordinarie 4999 kr , du sparar 1200 kr, (24%)
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 3-5 arbetsdagar

Ljudabsorbent till vägg - SilentSwede® Wall

 

Skapa lugn och ro i hemmet eller på jobbet med vår stiliga ljudabsorbent

 

Nu kan du snabbt och enkelt skapa en riktigt bra och skön ljudnivå på kontoret eller hemma med våra handgjorda ljudabsorbenter tillverkade i 100 % material från Sverige samt Europa. 

Det viktiga när du väljer ljudabsorbenter för väggar är att de har hög absorptionsförmåga, vilket våra har. Du kommer snabbt märka att dina kollegor blir ännu mer kreativa, produktiva och har roligare på jobbet när ljudnivån är den rätta. I hemmet kommer alla i familjen behöva prata lägre i volym och ha bättre energi på grund av bra ljudabsorbenter.

Våra ljudabsorbenter underlättar det dagliga arbetet för alla som behöver sitta vid sitt skrivbord och arbeta ostört. Men de passar även utmärkt i till exempel konferensrum, i matsalen eller i klassrum på skolor där det ofta kan bli tjo och tjim. I hemmet kommer våra ljudabsorbenter ha samma påverkan som alla andra lokaler och rum.

Två andra fördelar med våra SilentSwede® Wall ljudabsorbenter för väggar är att de är snygga och att de gör det lättare att städa på kontoret, enklare att städa för dom hänger på väggen. 

SilentSwede® Wall – handgjorda i Sverige

Vi är mycket stolta över SilentSwede® Wall som är en produkt vi har utvecklat själva och bygger för hand i vår lokal i Sölvesborg. Det vi är mest stolta över är att ljudabsorbenten är miljövänlig och tillverkad i 100 % material från Sverige samt Europa.

Här är tre smarta egenskaper som vår ljudabsorbent har: 

1. Ramen är tillverkad i MDF från svensk skog

2. Själva ljudabsorbenten är av återvunnen 100% polyester från Europa, allt annat material är tillverkat i Europa

3. Polyestertyget på utsidan är av återvunnet svenskt tyg

Tillsammans skapar detta en riktigt bra ljudabsorberande väggabsorbent.

Vi tycker att miljön är viktig och använder därför återvunnen polyester

Genom att begränsa användningen av nya material och i stället använder återvunnen polyester minskar vi på miljöpåverkan markant. När man tillverkar traditionell polyester så använder man råolja, vilket som du vet inte är speciellt bra för miljön. Men när vi återvinner plast från våra hav, som till exempel PET-flaskor och fisknät, så hjälper vi till att städa upp haven. Dessutom minskas utsläppen av växthusgaser som går åt till att producera traditionell polyester. En annan fördel är att återvunnen polyester kan återvinnas om och om igen utan att kvaliteten försämras.

 

Behaglig ljudnivå både på kontoret och hemma

Vår ljudabsorberande SilentSwede® Wall väggabsorbent finns i två olika tjocklekar, ca 20-23 mm, ca 40-42 mm och du kan välja mellan 10 olika färger. Genom att använda olika tjocklekar och färger kan du på ett lekfullt sätt bilda unika mönster i olika färger och samtidigt förbättra ljudnivån i rummet.

 

Färger att välja mellan på vårt ljudabsorberande tjocka tyg

 

 

Fakta om SilentSwede® Wall

• Tjocklek: ca 20-23mm eller 40-42mm.

• Återvunnen polyester.

• Ramen är byggd av MDF från svensk skog

• Enkel att montera. Träskivan på baksidan har förborrade hål. En eller några skruvar i väggen så är ljudabsorbenten på plats.

• Kraftigt kvalitetstyg med galet bra ljudabsorberande effekter. Hela 400g/m2 tyg.

 

Storlek

150x100cm: 1st 100x30cm + 2st 60x30cm + 2st 30x30cm

200x100cm: 1st 100x40cm + 2st 60x40cm + 2st 40x40cm

300x100cm: 1st 100x60cm + 2st 80x60cm + 2st 60x60cm

 

Du får en unik ljudabsorbent som monteras på några minuter

SilentSwede® Wall är enkel att montera. På baksidan finns förborrade hål så det enda du behöver göra är att sätta fast några skruvar i väggen och sedan hänga upp väggabsorbenten.

 

5 års garanti

Du kan känna dig helt trygg när du beställer SilentSwede® Wall eftersom du får hela 5 års garanti. Notera att produkten anpassas och tillverkas efter dina önskemål, ljudabsorberas i efterhand av oss. Därför gäller inte ångerrätt, bytesrätt eller öppet köp för denna produkt.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också

Liknande produkter