40 varianter
- 55%
Ljudabsorbent vägg - SilentSwede® Wall - 3-parts Two - SilentSwede
Ljudabsorbent vägg - SilentSwede® Wall - 3-parts Two - SilentSwede
Ljudabsorbent vägg - SilentSwede® Wall - 3-parts Two - SilentSwede

Ljudabsorbent vägg - SilentSwede® Wall - 3-parts Two (20mm/120x100cm/Röd)

Art.nr: 175087


2099 kr
Ordinarie 4699 kr , du sparar 2600 kr, (55%)
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Ljudabsorbent till vägg - SilentSwede® Wall


Ljudabsorbering i världsklass - Premium kvalité
Nu kan du snabbt och enkelt skapa en riktigt bra och skön ljudnivå på kontoret eller hemma med våra handgjorda ljudabsorbenter. SilentSwede® Wall är kraftigare, och mer stabil än många andra traditionella ljudabsorbenter som oftast består av någon form av pressad polyester, papp eller väldigt ofta både och. SilentSwede® Wall ljudabsorbent är "The real deal" när det gäller ljudabsorbering. Vi har inte sparat på krutet när det gäller SilentSwede® Wall. Ljudabsorbenten är handbyggd av oss med kraftig ram i MDF från våra svenska skogar, återvunnen polyester med hög densitet för bästa ljudabsorberingsförmåga och ett kraftigt återvunnet tyg med bra ljudabsorberande effekter.

Det viktiga när du väljer ljudabsorbenter för väggar är att de har hög absorptionsförmåga, vilket våra SilentSwede® Wall har. Du kommer snabbt märka att dina kollegor blir ännu mer kreativa, produktiva och har roligare på jobbet när ljudnivån är den rätta. I hemmet kommer alla i familjen behöva prata lägre i volym och ha bättre energi på grund av bra ljudabsorbenter.


Våra ljudabsorbenter underlättar det dagliga arbetet för alla som behöver sitta vid sitt skrivbord och arbeta ostört. Men de passar även utmärkt i till exempel konferensrum, i matsalen eller i klassrum på skolor där det ofta kan bli tjo och tjim. I hemmet kommer våra ljudabsorbenter ha samma påverkan som alla andra lokaler och rum.

 

Du sätter upp SilentSwede® Wall på nolltid
SilentSwede® Wall är redo att hängas upp utan några extra ramar eller någon dyr special tavelkrok, detta tack vare att vi fräst ut hål på baksidan av SilentSwede® Wall med hjälp av vår CNC maskin. Använd en eller flera skruvar och på så vis kan du sätta upp SilentSwede® Wall ljudabsorbent på nolltid.

 

Säker upphängning
Ibland behöver en ljudabsorbering sitta fast lite extra som till exempelvis på dagis, skolor, dagliga verksamheter eller andra lokaler. SilentSwede® Wall är utrustade med 6-8st CNC frästa nyckelhål på baksidan. Antalet frästa nyckelhål beror på storleken på ljudabsorbenten, dom mindre SilentSwede® Wall har 6st hål medans på våra större SilentSwede® Wall har vi 8st frästa nyckelhål.

 

 


SilentSwede® Wall - Miljövänlig och handbyggd ljudabsorbering
Alla våra SilentSwede® Wall ljudabsorbenter ljuddämpas med minst 50% återvunnen polyester. Densiteten på vårt dämpmaterial varierar ifrån cirka 450 upp till hela 600 gr per kvadratmeter (m2). SilentSwede® Wall ljudabsorberas med ett eller flera lager återvunnen polyester beroende på tjockleken man valt, allt för att du ska få en så bra ljudabsorbering som möjligt. Baksidan på din SilentSwede® Wall täcks med en 4mm tjock HDF/MDF skiva från svenska skogar som är certifierad med CE, M1 och PEFC (kvalité- och miljöcertifikat). SilentSwede® Wall byggs från grunden av oss i vår lokal som finns i Blekinge.

 

Storlek och antal delar SilentSwede Wall - 3-parts Two
120x100cm: 1st 100x40cm + 2st 80x40cm
180x100cm: 1st 100x60cm + 2st 80x60cm

 

Färger att välja mellan på vårt ljudabsorberande tjocka tyg

 

Vi tycker att miljön är viktig och använder därför återvunnen polyester
Genom att begränsa användningen av nya material och i stället använder återvunnen polyester minskar vi på miljöpåverkan markant. När man tillverkar traditionell polyester så använder man råolja, vilket som du vet inte är speciellt bra för miljön. Men när vi återvinner plast från våra hav, som till exempel PET-flaskor och fisknät, så hjälper vi till att städa upp haven. Dessutom minskas utsläppen av växthusgaser som går åt till att producera traditionell polyester. En annan fördel är att återvunnen polyester kan återvinnas om och om igen utan att kvaliteten försämras.

 

SilentSwede® Wall är naturligtvis gift och luktfri
SilentSwede® Wall tillverkas av oss själva i vår lokal i Blekinge. Materialet vi använder kommer från väl valda tillverkare i Sverige och Europa. Våra produkter är gift och luktfria och passar därför även till både barnrum och sovrum.

 

Diagrammet visar ljuddämpningsförmågan hos SilentSwede® Wall

 

 

*Sound absorption coefficient (1/3 octave):

*Uppmätt med 9mm tjocklek av Återvunnen polyester

 

Ladda ner PDF filer genom att klicka på bilden:


Monteringsanvisning

 

Fakta om SilentSwede® Wall
• Ljudabsorbering i världsklass - Premium kvalité.
• Vikt: 20mm tjocklek: 5,2kg per m2.
• Vikt: 40mm tjocklek: 7,1kg per m2.
• Tillverkas i Sverige av oss i vår lokal i Blekinge.
• Enkel att montera. CNC frästa nyckelhål på baksidan.
• Tjocklek: 20mm eller 40mm.
• Densitet på 450-600g/m2.
• Certifierad med CE, M1 och PEFC (kvalité- och miljöcertifikat).
• Brandklass: B-s2,d2 (ljudabsorbering), D-s2,d0 (MDF ram), D-s2,d2 (tyg).

Du får marknadens bästa garanti
Du kan känna dig helt trygg när du beställer SilentSwede® Wall eftersom du får hela 5 års garanti. Notera att produkten anpassas och tillverkas efter dina önskemål, ljudabsorberas i efterhand av oss. Därför gäller inte ångerrätt, bytesrätt eller öppet köp för denna produkt.

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Liknande produkter