Ljudabsorbent vägg - SilentSwede® Sky (30mm/0,25m² - 1 ark/Vit)

Art.nr: 176093


899 kr
I lager (8 st)   Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Ljudabsorbent, ljuddiffusion och ljuddämpning - SilentSwede® Sky


”Ljudabsorberande diffusion krossar oljudet så det blir enklare att ljudabsorbera”
Visste du att formen på en ljudabsorbent kan avgöra hur mycket oljudet ska absorberas? Ja det är faktiskt sant. SilentSwede® Sky är inte bara väldigt snygga ljudabsorbenter utan dom krossar verkligen sönder oljudet med sin diffuserande framsida. Våra ljudabsorbenter med en delvis trädklädd framsida krossar oljudet i rummet så detta oljud blir enklare att ljudabsorberas i rummet med hjälp av till exempel andra ljudabsorbenter, gardiner eller andra ljudabsorberande produkter som soffa, mattor eller annat ljudabsorberande material. Så är det. Och det är därför som många av våra kunder väljer SilentSwede® Sky för att ljudabsorbera väggar i sina hem, kontor eller andra områden.

 

SilentSwede® Sky sänker oljudet på kontoret eller hemma
Det är enkelt att använda SilentSwede® Sky eftersom det medföljer monteringsfästen, två skruvar i väggen sen är det klart! Dessutom är SilentSwede® Sky tillverkat i Europa – beställ med gott samvete!

Välj SilentSwede® Sky om du kvickt och smidigt vill ljudsäkra väggar i ett rum. Naturligtvis passar produkten oavsett om du använder den i lägenheten, villan, kontoret,  sommarstugan eller andra lokaler.

Diagrammet visar ljuddämpningsförmågan hos SilentSwede® Sky

 

Enkel montering av SilentSwede® Sky

 

Fakta om Ljudabsorbent SilentSwede® Sky

• Tillverkad i polyuretanskum.
• Densiteten är över 40kg/m3
• Polyuretanskumet bakom träskivan är svart i sin färg
• Framsidan i trä finns i olika färger
• Brandklass: Euroclass E
• Varje ark är 50x50cm i storlek.
• Vikt per ark är cirka 1-1,3 kilo
• Då materialet är ett mjukt material är toleransen på angivna måtten ±2mm.

 

Du får marknadens bästa garanti

Du kan känna dig helt trygg när du beställer SilentSwede® Sky ljudabsorbenter eftersom du får hela 5 års garanti. Men det är inte allt. Dessutom får du 14 dagars öppet köp, 14 dagars ångerrätt och 14 dagars bytesrätt. Det finns ingen annan som ger dig bättre garanti än vad vi gör.

 

Du får bättre ljudabsorbering och ljuddämpning än hos liknande material

Visste du att SilentSwede® Sky ljudabsorberar och ljuddämpar bättre än andra liknande material som säljs på marknaden? Detta beror på grund den unika uppbyggnaden av materialet. Materialet är betydligt tätare uppbyggt (högre densitet) men ändå väldigt flexibelt.

 

Du får en unik och lätthanterlig ljudabsorbent

SilentSwede® Sky är lätt att hantera eftersom det medföljer monteringsfästen, två skruvar per ark i väggen och sen är det klart! Detta innebär att du slipper kladda med separat lim eller annat trams.

 

Du monterar SilentSwede® Sky på några minuter

Du kommer bli förvånad över hur enkelt det är att montera SilentSwede® Sky ljudabsorbering och ljuddämpning. Fäst bara monteringsblecket i väggen och sen är det mer eller mindre klart.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Liknande produkter