Ljudabsorbent till hörnor - SilentSwede® Corner (100mm/0,25m² - 1 ark/Vit)

Art.nr: 176121


1399 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar

Ljudabsorbent till hörnor - SilentSwede® Corner


”Ljudabsorbenter till hörnor sparar både plats och äter upp ditt oljud”

Det finns ingen ljudabsorbent som ljudabsorberar så bra som en ljudabsorbent för hörnor! Detta är sant för ljudabsorbenter för hörnmontering är betydligt tjockare i sitt material än andra ljudabsorbenter, oftast minst 100-200mm tjocka. Detta gör att du kommer öka din ljudabsorbering med nästan 100% mot vad en "vanlig" ljudabsorbent kan prestera som endast är 20-50mm tjock mot en som är 100-200mm tjock!

Våra ljudabsorbenter med en delvis trädklädd framsida krossar oljudet i rummet och det tjocka ljudabsorberande materialet bakom kommer mer eller mindre äta upp det mesta av oljudet som krossats.

 

SilentSwede® Corner sänker oljudet på konferensrummet, festlokalen, kontoret eller hemma
Det är enkelt att använda SilentSwede® Corner eftersom det medföljer monteringsfästen (2st per absorbent), några skruvar i väggen sen är det mer eller mindre klart! Dessutom är SilentSwede® Corner tillverkat i Europa – beställ med gott samvete!

Välj SilentSwede® Corner om du kvickt och smidigt vill ljudsäkra alla dina hörnor i ett rum. Naturligtvis passar produkten oavsett om du använder den i lägenheten, villan, kontoret, sommarstugan eller andra lokaler.

Diagrammet visar ljuddämpningsförmågan hos SilentSwede® Corner

 

Enkel montering av SilentSwede® Corner


 

Fakta om Ljudabsorbent SilentSwede® Corner

• Tillverkad i polyuretanskum.
• Densiteten är över 40kg/m3
• Polyuretanskumet bakom träskivan är svart i sin färg
• Framsidan i trä finns i olika färger
• Brandklass: Euroclass E
• Varje ark är 50x50cm i storlek.
• Vikt per ark är cirka 1-1,3 kilo
• Då materialet är ett mjukt material är toleransen på angivna måtten ±2mm.

 

Du får marknadens bästa garanti

Du kan känna dig helt trygg när du beställer SilentSwede® Corner ljudabsorbenter eftersom du får hela 5 års garanti. Men det är inte allt. Dessutom får du 14 dagars öppet köp, 14 dagars ångerrätt och 14 dagars bytesrätt. Det finns ingen annan som ger dig bättre garanti än vad vi gör.

 

Du får bättre ljudabsorbering och ljuddämpning än hos liknande material

Visste du att SilentSwede® Corner ljudabsorberar och ljuddämpar bättre än andra liknande material som säljs på marknaden? Detta beror på grund den unika uppbyggnaden av materialet. Materialet är betydligt tätare uppbyggt (högre densitet) men ändå väldigt flexibelt.

 

Du får en unik och lätthanterlig ljudabsorbent

SilentSwede® Corner är lätt att hantera eftersom det medföljer monteringsfästen, några skruvar i väggen och sen är det mer eller mindre klart! Detta innebär att du slipper kladda med separat lim eller annat trams.

 

Du monterar SilentSwede® Corner på några minuter

Du kommer bli förvånad över hur enkelt det är att montera SilentSwede® Corner ljudabsorbering och ljuddämpning. Fäst bara monteringsblecken i väggen och sen är det mer eller mindre klart.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Liknande produkter