Ljudabsorbent vägg - SilentSwede® Angle (Vit/0,25m² - 1 ark)

Art.nr: 176117

1499 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-2 dagar

Ljuddiffusion och ljuddämpning - SilentSwede® Angle


”Äkta ljuddiffusion som krossar oljudet så det blir mycket enklare att ljudabsorbera”
Visste du att formen på en ljudabsorbent kan avgöra hur mycket oljudet ska absorberas? Ja det är faktiskt sant. SilentSwede® Angle är inte bara väldigt snygga ljudabsorbenter utan dom krossar verkligen sönder oljudet med sin diffuserande framsida. Våra ljudabsorbenter med en delvis trädklädd framsida krossar oljudet i rummet så detta oljud blir enklare att ljudabsorberas i rummet med hjälp av till exempel andra ljudabsorbenter, gardiner eller andra ljudabsorberande produkter som soffa, mattor eller annat ljudabsorberande material. Så är det. Och det är därför som många av våra kunder väljer SilentSwede® Angle för att ljudabsorbera väggar i sina hem, kontor eller andra områden.

 

SilentSwede® Angle sänker oljudet på kontoret eller hemma
Det är enkelt att använda SilentSwede® Angle eftersom det medföljer monteringsfästen, två skruvar i väggen sen är det klart! Dessutom är SilentSwede® Angle tillverkat i Europa – beställ med gott samvete!

Välj SilentSwede® Angle om du kvickt och smidigt vill ljudsäkra väggar i ett rum. Naturligtvis passar produkten oavsett om du använder den i lägenheten, villan, kontoret,  sommarstugan eller andra lokaler.

Diagrammet visar ljuddämpningsförmågan hos SilentSwede® Angle

 

Enkel montering av SilentSwede® Angle

 

Fakta om Ljudabsorbent SilentSwede® Angle

• Tillverkad i polyuretanskum.
• Densiteten är över 40kg/m3
• Polyuretanskumet bakom träskivan är svart i sin färg
• Framsidan i trä finns i olika färger
• Brandklass: Euroclass E
• Varje ark är 50x50cm i storlek.
• Vikt per ark är cirka 1-1,3 kilo
• Då materialet är ett mjukt material är toleransen på angivna måtten ±2mm.

 

Du får marknadens bästa garanti

Du kan känna dig helt trygg när du beställer SilentSwede® Angle ljudabsorbenter eftersom du får hela 5 års garanti. Men det är inte allt. Dessutom får du 14 dagars öppet köp, 14 dagars ångerrätt och 14 dagars bytesrätt. Det finns ingen annan som ger dig bättre garanti än vad vi gör.

 

Du får bättre ljudabsorbering och ljuddämpning än hos liknande material

Visste du att SilentSwede® Angle ljudabsorberar och ljuddämpar bättre än andra liknande material som säljs på marknaden? Detta beror på grund den unika uppbyggnaden av materialet. Materialet är betydligt tätare uppbyggt (högre densitet) men ändå väldigt flexibelt.

 

Du får en unik och lätthanterlig ljudabsorbent

SilentSwede® Angle är lätt att hantera eftersom det medföljer monteringsfästen, två skruvar per ark i väggen och sen är det klart! Detta innebär att du slipper kladda med separat lim eller annat trams.

 

Du monterar SilentSwede® Angle på några minuter

Du kommer bli förvånad över hur enkelt det är att montera SilentSwede® Angle ljudabsorbering och ljuddämpning. Fäst bara monteringsblecket i väggen och sen är det mer eller mindre klart.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: