3 varianter
Ljudabsorbent till ventilationsrör - SilentSwede Air - SilentSwede
Ljudabsorbent till ventilationsrör - SilentSwede Air - SilentSwede
Ljudabsorbent till ventilationsrör - SilentSwede Air - SilentSwede

Ljudabsorbent till ventilationsrör - SilentSwede Air (50 cm bredd - 2 meter)

Art.nr: 175760
399 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Ljudabsorbent till ventilationsrör - SilentSwede® Air

Är du trött på att höra ljud genom ventilationskanalerna?

Vi förstår dig helt! Att man hör ljud genom ventilationskanalerna är ett vanligt problem tyvärr då dessa oftast leder mellan alla rum i en lägenhet, hus, kontor eller annan byggnad. Detta beror på att ljud förstärks i ett rör, i detta fallet ventilationskanalerna. Dessa ventilationskanalerna är väldigt sällan ljuddämpade.

Låt SilentSwede® Air ljuddämpa ljudet i dina ventilationskanaler oavsett om det är lägenhet, kontor eller i ett hus
Det är enkelt att använda SilentSwede® Air för ljuddämpning av ventilationskanalerna eftersom du enkelt kan klippa till den precis hur du vill. Du kan enkelt anpassa hur mycket dämpning VS luftcirkulation du vill ha genom att använda mindre, tjockare packat eller mindre packat för att anpassa luftcirkulationen. En annan fördel är att den är enkel att böja och vrida så du kan använda den nästan var som helst. 

Välj SilentSwede® Air om du kvickt och smidigt vill ljudsäkra dina ventilationskanalerna. Naturligtvis passar produkten oavsett om du använder den i lägenheten, villan, kontoret eller andra lokaler.

SilentSwede® Air är enkel att rengöra
Det är enkelt att rengöra SilentSwede® Air. Denna produkt är tillverkad i 100% polyester varav minst 50% är från återvunnen polyester. För rengöring plockar du ut polyestern från din ventilation och antingen så dammsuger du av den med låg hastighet eller så skakar du av bara polyestern, sen kan man även skölja rent SilentSwede® Air i lagom varmt vatten, vrid ut den lite lätt och häng den på tork.

Fakta om Ljudabsorbent SilentSwede® Air

• 100 % polyester.
• Cirka 22mm tjock.
• 50 cm bredd.
• 2, 5 eller 10 meters längd, välj i rullistan.
• 10 meter räcker upp till 5-10 ventiler (Ø 80, 100, 125, 160 och 200Ø)
• Densiteten är 450 gr per kvadratmeter (m2).
• Färgen är vit.


Du får marknadens bästa garanti

Du kan känna dig helt trygg när du beställer SilentSwede® Air ljudabsorbenter eftersom du får hela 5 års garanti. Men det är inte allt. Dessutom får du 14 dagar öppet köp, 14 dagar ångerrätt och 14 dagar bytesrätt. Det finns ingen annan som ger dig bättre garanti än vad vi gör.

Du får en unik och lätthanterlig ljudabsorbent

SilentSwede® Air ljuddämpning av ventilationskanalerna är lätt att hantera eftersom den levereras på rulle och är superenkel att klippa med vanlig sax till i valbara mått.

Du monterar SilentSwede® Air på några minuter

Du kommer bli förvånad över hur enkelt det är att montera SilentSwede® Air ljuddämpning av ventilationskanalerna. Klipp bara i valfri längd och tryck in i din ventilationskanal.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också