Ljudabsorbent till ventilationsrör - SilentSwede Air (140 cm bredd - 10 meter)

Art.nr: 173587
999 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar

Vi erbjuder hemleverans

Alltid fri frakt

5 års garanti

Ljudabsorbent till ventilationsrör - SilentSwede® Air

Är du trött på att höra ljud genom ventilationskanalerna?

Vi förstår dig helt! Att man hör ljud genom ventilationskanalerna är ett vanligt problem tyvärr då dessa oftast leder mellan alla rum i en lägenhet, hus, kontor eller annan byggnad. Detta beror på att ljud förstärks i ett rör, i detta fallet ventilationskanalerna. Dessa ventilationskanalerna är väldigt sällan dämpade.

 

Låt SilentSwede® Air sänka ljudet i dina ventilationskanaler oavsett om det är lägenhet, kontor eller i ett hus


Det är enkelt att använda SilentSwede® Air eftersom du enkelt kan klippa till den precis hur du vill. Du kan enkelt anpassa hur mycket dämpning VS luftcirkulation du vill ha genom att använda mindre, tjockare packat eller mindre packat för att anpassa luftcirkulationen. En annan fördel är att den är enkel att böja och vrida så du kan använda den nästan var som helst. 

 

Välj SilentSwede® Air om du kvickt och smidigt vill ljudsäkra dina ventilationskanalerna. Naturligtvis passar produkten oavsett om du använder den i lägenheten, villan, kontoret eller andra lokaler.

 

Fakta om Ljudabsorbent SilentSwede® Air

• 100 % polyester.
• Densiteten är 300 gr per kvadratmeter (m2). 
• 100 cm bredd. 
• 10 meters längd.
• Färgen är vit.


Du får marknadens bästa garanti

Du kan känna dig helt trygg när du beställer SilentSwede® Air ljudabsorbenter eftersom du får hela 5 års garanti. Men det är inte allt. Dessutom får du 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. Det finns ingen annan som ger dig bättre garanti än vad vi gör.

 

Du får en unik och lätthanterlig ljudabsorbent

SilentSwede® Air är lätt att hantera eftersom den levereras på rulle och är superenkel att klippa med vanlig sax till i valbara mått.

 

Du monterar SilentSwede® Air på några minuter

Du kommer bli förvånad över hur enkelt det är att montera SilentSwede® Air ljudabsorbent till ventilationskanal. Klipp bara i valfri längd och tryck in i din ventilationskanal.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också