Ljudabsorbent till tak - Ljudabsorbering för låga frekvenser (1200x590x100mm/0mm distans)

Art.nr: 45089

1999 kr
Ordinarie 2499 kr , du sparar 500 kr, (20%)
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-2 dagar

Ljudabsorbent till tak - Ljudabsorbering för låga frekvenser

 

Den här ljudabsorbenten är effektiv mot just basljud och låga frekvenser. Det är är en ljudabsorbent framtagen för att dämpa ljud i de lägre frekvenserna – alla basljud (oktavband 125 Hz).

 

För att dämpa basljud krävs det tjockt och tungt material. Därför består den av två 50 mm tjocka mineralullsskivor med hög densitet. Absorbenten är klädd i vitt tyg (naturvit) och Ljudabsorbenten är hela 100mm tjock. Ljudabsorbenten är vändbar vilket ger den längre livslängd.

 

Den monteras med byglar som finns i två varianter, antingen monterar man ljudabsorbenten dikt an mot taket eller med 50mm distans, vilket ger en luftspalt som i sin tur ger lite bättre verkan och möjliggör montage över ojämnheter. Montaget sker dolt då byglarna fästs på den bakre skivan


I lokaler med hårda byggmaterial så som betong och tegel krävs det tjockare ljudabsorbenter för att lyckas dämpa ljudet jämt. Om efterklangstiden är ojämn i ett rum blir det svårt att förstå vad som sägs eftersom det är ojämnt dämpat i rummet. Det är basljuden som "lätt sticker iväg" och ligger kvar länge. Denna ljudabsorbent är särskilt framtagen för dessa lokaler – för att dämpa basljuden.

 

 

 

Med Palett ljudabsorbent rätt monterade erhålls följande:

 

  • - Ljudnivån sänks
  • - Efterklangstiden minskar
  • - Effektiv bullerdämpning
  • - Enskilda ljudreflexer dämpas

 

Brandmotstånd
- Kärna (Stenullskärna av medeldensitet): A1 (Euroklass)
- Ytskikt (vit glasfiberväv): B-s1, d0 (Euroklass)

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också