40 varianter
Ljudabsorbent - SilentSwede Egg i rulle - SilentSwede

Ljudabsorbent - SilentSwede Egg i rulle (15mm/10m² (35/50mm tjocklek = 2x5m rullar)/10m²)

Art.nr: 173605


4899 kr
Tillverkas efter beställning - Leveranstid 12-16 dagar

Vi erbjuder hemleverans

Alltid fri frakt

5 års garanti

Ljudabsorbent - SilentSwede® Egg i rulle

 

”Ägget sänker ljudnivån med upp till 40 %”

Visste du att formen ”äggkartong” absorberar upp till 40 % mer ljud än vad vanlig form gör? Så är det. Och det är därför som många av våra kunder väljer SilentSwede® Egg för att ljudabsorbera väggar, tak, golv eller annat i sina hem eller på kontoret.

 

Låt SilentSwede® Egg sänka ljudet på kontoret eller hemma

Det är enkelt att använda SilentSwede® Egg eftersom den har en superstark självhäftande baksida av högsta kvalitet. Du kan använda den både på horisontella och vertikala ytor. En annan fördel är att den är enkel att böja och vrida så du kan använda den nästan var som helst. Dessutom har SilentSwede® Egg en miljövänlig självhäftande baksida – beställ med gott samvete!

Välj SilentSwede® Egg om du kvickt och smidigt vill ljudsäkra väggar, tak, inredning och golv. Naturligtvis passar produkten oavsett om du använder den i lägenheten, villan, kontoret, sommarstugan, industri eller andra lokaler.

 

Fakta om Ljudabsorbent SilentSwede® Egg i rulle

• SilentSwede® Egg tål vatten.
• Brandklass GB8624 klass B. Tål upp till 110 grader innan materialet smälter (minus 50 grader till plus 110 grader).
• SilentSwede Egg i rulle levereras i längderna 1x10 meter, i tjocklekarna 35mm och 50mm levereras rullarna i 2-pack på 1x5 meters längder = 10m2.
• Vikt per kvadratmeter är ca 0,5 kg för 15mm, ca 0,7 kg för 25mm, ca 1,4 kg för 35mm och cirka 2,8 kg för SilentSwede Egg 50mm.
• SilentSwede® Egg 35mm och 50mm består av en SilentSwede® Neo i botten och ovanpå denna är det limmad en SilentSwede® Egg. Detta gör SilentSwede® Egg 35mm/50mm perfekt för både ljuddämpning och ljudabsorbering.
• Färgen är svart.
• Då materialet är ett mjukt material är toleransen på angivna måtten ±5mm.

 

*Sound absorption coefficient (1/3 octave):

 

NRC: 250 Hz: 0.53, 630 Hz: 1.01, 800 Hz: 0.99, 1250 Hz: 0.98, 2500 Hz: 0.98, 5000 Hz: 0.95.

*25mm tjocklek

 


Du får marknadens bästa garanti

Du kan känna dig helt trygg när du beställer SilentSwede® Egg i rulle ljudabsorbenter eftersom du får hela 5 års garanti. Men det är inte allt. Dessutom får du 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. Det finns ingen annan som ger dig bättre garanti än vad vi gör.

 

Du kan känna dig trygg eftersom SilentSwede® Egg i rulle är brandsäkert*

När du använder SilentSwede® Egg i rulle till ditt hus, hem, kontor, industri etc kan du känna dig trygg eftersom materialet inte brinner. SilentSwede® Egg i rulle tål upp till 110 grader innan materialet smälter. SilentSwede® Egg i rulle är brandtestad (GB8624 klass B1) och tål -50-110 grader.

*Tänk dock på att när materialet smälter avger detta rök och som all rök är detta inte hälsosamt att andas in.

 

SilentSwede® Egg i rulle tål vatten*

Det här är också en fördel som många andra produkter inte har. SilentSwede® Egg i rulle tål nämligen vatten. Materialet tar inte in vatten i sitt material utan det bildas droppar/fukt ovanpå materialet. Så skulle olyckan vara framme är det enkelt att torka bort med tex en handduk.

*OBS! Den självhäftande baksidan tål dock inte vatten eller för mycket fukt under längre tider.

 

Du får bättre ljudabsorbering än hos liknande material

Visste du att SilentSwede® Egg i rulle ljudabsorberar bättre än andra liknande material som säljs på marknaden? Detta beror på grund den unika uppbyggnaden av materialet. Materialet är betydligt tätare uppbyggt (högre densitet) men ändå väldigt flexibelt.

 

Du får en unik och kostnadseffektiv ljudabsorbent

SilentSwede® Egg i rulle levereras som namnet tyder på en rulle. Detta gör att man enkelt och kostnadseffektivt kan klippa eller skära exakta mått man behöver ha. Den har en unik stark självhäftande baksida, vilket innebär att du slipper kladda med separat lim.

 

Du monterar SilentSwede® Egg i rulle på kort tid

Du kommer bli förvånad över hur enkelt det är att montera SilentSwede® Egg ljudabsorbent. Dra bara bort skyddsfilmen som täcker baksidan och montera ljudabsorbenten på ytan du vill ska bli lite tystare.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: