- 20%
SilentSwede PET 60x40cm - Grå - SilentSwede
SilentSwede PET 60x40cm - Grå - SilentSwede
SilentSwede PET 60x40cm - Grå - SilentSwede
SilentSwede PET 60x40cm - Grå - SilentSwede

SilentSwede PET 60x40cm - Grå (9mm/2,16m² - 9 ark/Ljusgrå)

Art.nr: 176241
1199 kr
Ordinarie 1499 kr , du sparar 300 kr, (20%)
I lager (7 st)   Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Ljudabsorbent & ljudisolering till hus och hem - SilentSwede® Pet 60x40cm - 9 ark


SilentSwede® Pet – det mest miljövänliga alternativet för att sänka ljudnivån

Får vi skryta lite? Vi är mycket stolta över SilentSwede® Pet eftersom den är tillverkad av återvunna PET-flaskor. Flaskorna har omvandlats till ett mjukt, men otroligt starkt ”mattliknande material” som naturligtvis är hållbart, lätt att arbeta med och ger mycket bra ljudisolering.

 

Hållbar ljudnivå både i hus och hem
SilentSwede® Pet är ett hållbart lätt material som är giftfritt, lätt att rengöra och 100 % återvinningsbart. Om du sätter upp materialet på väggen kan du fortfarande sätta upp saker, till exempel en hylla, så länge du skruvar igenom SilentSwede® Pet så att skruvarna fäster i väggen.
Materialet är ganska hårt men ytan känns som en mjuk filtmatta. Du kan även använda SilentSwede® Pet som en anslagstavla. Eftersom det är enkelt att skära i materialet har flera av våra kunder skapat egna unika mönster som ger riktigt bra ljudabsorbering. Du kan snabbt och enkelt skära materialet i vilka former eller storlekar du vill. SilentSwede® Pet har en självhäftande baksida av högsta kvalitet vilket gör den lätt att montera på ytan du vill ljuddämpa.

 

SilentSwede® Pet är perfekt för att akustikbehandla eller ljudisolera väggar och golv i ditt hem, kontor, hus, lägenhet eller annan lokal.

 

Fakta om SilentSwede® Pet
• Brandklass GB8624B1 klass B1
• Varje ark är 60x40 cm
• Vikt per ark är ca 365 gram
• Densitet på hela 211kg/m3
• Certifierad enligt SGS, Oeko-Tex Standard 100
• Då materialet är ett mjukt material är toleransen på angivna måtten ±5mm i längd och ±2mm i tjocklek.

 

Du får marknadens bästa garanti

Du kan känna dig helt trygg när du beställer SilentSwede® Pet ljudabsorbenter eftersom du får hela 5 års garanti. Men det är inte allt. Dessutom får du 14 dagars öppet köp, 14 dagars ångerrätt och 14 dagars bytesrätt. Det finns ingen annan som ger dig bättre garanti än vad vi gör.

 

Du kan känna dig trygg eftersom SilentSwede® Pet är brandsäkert*

När du använder SilentSwede® Pet till ditt hus och hem kan du känna dig trygg eftersom materialet inte brinner. SilentSwede® Pet tål upp till 80 grader innan materialet smälter. SilentSwede® Pet är brandtestad (GB8624 klass B1).

*Tänk dock på att när materialet smälter avger detta rök och som all rök är detta inte hälsosamt att andas in.

 

Du får bättre ljudabsorbering än hos liknande material

Visste du att SilentSwede® Pet ljudabsorberar bättre än andra liknande material som säljs på marknaden? Detta beror på grund den unika uppbyggnaden av materialet. Materialet är betydligt tätare uppbyggt (högre densitet) men ändå väldigt flexibelt.

 

Du får en unik och lätthanterlig ljudabsorbent

SilentSwede® Pet är lätt att hantera eftersom den är färdigskuren i hanterbara mått. Den har en unik stark självhäftande baksida, vilket innebär att du slipper kladda med separat lim.

 

Du monterar SilentSwede® Pet på några sekunder

Du kommer bli förvånad över hur enkelt det är att montera SilentSwede® Pet ljudabsorbent. Dra bara bort skyddsfilmen som täcker baksidan och montera ljudabsorbenten på ytan du vill ska bli lite tystare.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också