Enkla Returer & Byten

ENKLA RETURER OCH BYTEN - DET SKALL VARA LÄTT ATT HANDLA HOS OSS!

 

Vi vill självklart att du ska vara nöjd med din vara och ha möjlighet att öppna förpackningen och titta närmare på produkten. Om varan inte är som du föreställt dig har du 14 dagars öppet köp, 14 dagars ångerrätt och 14 dagars bytesrätt när du handlat hos SilentSwede.se. 

 

Det enda som är viktigt egentligen är att varorna kommer tillbaka hela och oanvända och att paketet innehåller en kopia på ordersedel så vi ser vilken order det rör sig om. 

Det skall vara enkelt och handla hos oss på SilentSwede.se och de få gånger ni behöver byta något eller vill returnera något så följer ni helt enkelt nedanstående tillvägagångssätt:

Steg 1
Packa ner produkterna ordentligt i original kartongen. Glöm inte att skicka med en kopia på ordersedel, saknar du en skrivare så skriv ner ditt ordernummer och namn på ett vanligt papper och skicka med returen.

Steg 2 (om du vill)
Köp en returfraktsedel med rätt vikt genom att klicka här!

Steg 3
Skicka paketet till:

SilentSwede AB
Löparevägen 4 
29439 Sölvesborg
Sverige

Steg 4
Är det en ren retur så kommer pengarna tillbaka på samma sätt som du betalade efter att vi mottagit din retur. Vill du byta dina varor så lägger du bara en ny order med de nya produkterna så krediterar vi returen så fort den inkommer till vårt lager. Har du valt faktura som betalningssätt och inte betalat den så krediterar vi hela eller delar av fakturan.