Dubbelhäftande tejp - SilentSwede® Reinforced tape - SilentSwede

Dubbelhäftande tejp - SilentSwede® Reinforced tape

Art.nr: 176149
249 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 arbetsdagar

Dubbelhäftande tejp - SilentSwede® Reinforced tape

”Enkel montering med SilentSwede® Reinforced tape ”

Med SilentSwede® Reinforced tape som är en förstärkt dubbelhäftande tejp kan du montera dom flesta ljudabsorbenter. SilentSwede® Reinforced tape är samma förstärkta dubbelhäftande och självhäftande tejp vi har på baksidan på en del av våra produkter som ljuddämpar.

 

Välj själv!
Med SilentSwede® Reinforced tape kan du enkelt välja hur mycket du vill klippa av från den dubbelhäftande och självhäftande tejprullen. Vill du endast montera en ljudabsorbering på hörnorna så kan du enkelt klippa av några centimeter av vår förstärkta självhäftande och dubbelhäftande tejp.  På så sätt behöver man knappt lämna kvar några "rester" om man vill ändra plats eller plocka ner vid en till exempel flytt.

 

Välj SilentSwede® Reinforced tape om du kvickt och smidigt vill montera dina ljudabsorbenter.

 

Ladda ner PDF filer genom att klicka på bilden:

 
Datablad - Självhäftande tejp

 

Fakta om SilentSwede® Reinforced tape

• Förstärkt dubbelhäftande tejp
30mm bredd
Säljes i 20 meters längd på rulle
• Tjocklek på tejpmaterialet är 0,15mm
• Passar till montering på vägg och golv om materialet är tillräckligt lätt i sin vikt och om fästytan är bra och i rätt material och att man använder tillräcklig längd av vår dubbelhäftande tejp per skiva/ark
• Då materialet är ett mjukt material är toleransen på angivna måtten (längd) ±30mm
Vi kan inte garantera 100% montering/fästning då detta beror helt på fästytan man ska montera vår förstärkta dubbelhäftande tejp på

 

Du får en unik och lätthanterlig dubbelhäftande tejp

SilentSwede® Reinforced tape som är en dubbelhäftande tejp är lätt att hantera, bara att klippa av den längden du behöver. Den har en unik stark självhäftande framsida och baksida, vilket innebär att du slipper kladda med separat lim på produkterna du ska montera upp.

 

Du monterar SilentSwede® Reinforced tape på några sekunder

Du kommer bli förvånad över hur enkelt det är att montera SilentSwede® Reinforced tape som är en dubbelhäftande tejp . Klipp bara av längden dubbelhäftande tejp du vill och och montera på produkten och sen drar man bara bort skyddsfilmen som täcker baksidan och montera ljudabsorbenten på ytan du vill ska bli lite tystare.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också