12 varianter
dämpmatta, ljudisolering bil, ljudisolering, vägg, ljudisolering tak, ljudisolering golv
dämpmatta, ljudisolering bil, ljudisolering, vägg, ljudisolering tak, ljudisolering golv
dämpmatta, ljudisolering bil, ljudisolering, vägg, ljudisolering tak, ljudisolering golv

Dämpmatta till studio - SilentSwede Polaric silver (2,8mm/2m² - 1 rulle)

Art.nr: 52194

899 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-2 dagar

Alltid fri frakt

5 års garanti

Enkla returer & byten

Ljudisolering till studio

 

Störande ljud? Säg hej till den unika tunga dämpmattan

Nu kan du snabbt sänka ljudnivån i din studio med SilentSwede® Polaric – en unik tung dämpmatta som är väldigt enkel att sätta fast. På bara några minuter gör du studion tyst och skön tack vare dämpmattans självhäftande baksida. Den fastnar lätt både på horisontell och vertikal yta vilket innebär att den är perfekt för att ljudisolera dörrar, inredning, tak eller golv i din studio, SilentSwede® Polaric kan appliceras i stort sett vart som helst. SilentSwede® Polaric dämpar effektivt ljud och vibrationer. SilentSwede® Polaric väger hela 4,2 Kg per kvadratmeter, detta är betydligt tyngre än liknande material som säljs på marknaden - Mer tyngd = Bättre dämpning!

 

Du får en unik dämpmatta som sänker ljudnivån och vibrationer i din studio
SilentSwede® Polaric levereras i en rulle för att du enkelt och effektivt ska kunna skära till rätt mått som just du behöver. SilentSwede® Polaric är väldigt enkel att skära till i rätt storlek med en kniv. Den är extremt flexibel, enkel att böja och vrida. Dessutom har SilentSwede® Polaric en superstark självhäftande baksida så att du slipper kladda med separat lim. Allt du behöver göra för att montera dämpmattan är att dra bort skyddsfilmen som täcker dämpmattans baksida och placera där du ska ljudisolera din studio. En annan bra fördel är att dämpmattan inte drar åt sig vatten eller fukt. SilentSwede® Polaric tål upp till cirka 100 grader innan materialet smälter.

 

Du får marknadens bästa garanti
Visste du att vi lämnar hela 5 års garanti på SilentSwede® Polaric? Men det är inte allt. Dessutom får du 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. Bättre garanti kan du inte få.

 

Fakta om SilentSwede Polaric till studio
• Tjocklek: 2,8mm.
• Levereras i rulle på 2m2.
• Måtten per rulle är 400x50cm.
• Vikt per kvadratmeter: Cirka 4,2 Kg.
• Tål minus 50 grader till cirka 120 grader.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också