6 varianter
- 13%
Dämpmatta till hus och hem - SilentSwede Polaric svart 2,2mm - SilentSwede
Dämpmatta till hus och hem - SilentSwede Polaric svart 2,2mm - SilentSwede
Dämpmatta till hus och hem - SilentSwede Polaric svart 2,2mm - SilentSwede
5.0 1

Dämpmatta till hus och hem - SilentSwede Polaric svart 2,2mm (2,2mm/2m² - 1 rulle)

Art.nr: 120714
(1 recensioner)

699 kr
Ordinarie 799 kr , du sparar 100 kr, (13%)
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar

Alltid fri frakt

5 års garanti

Enkla returer & byten

Ljudisolering till hus och hem - SilentSwede Polaric Black

 

Oljud hemma? Säg hej till den unika tunga dämpmattan
Nu kan du snabbt sänka ljudnivån i ditt hem med SilentSwede® Polaric – en unik tung dämpmatta som är väldigt enkel att sätta fast. På bara några minuter gör du rummet tyst och skön tack vare dämpmattans självhäftande baksida. Den fastnar lätt både på horisontell och vertikal yta vilket innebär att den är perfekt för att ljudisolera dörrar, inredning, tak eller golv i ditt rum, SilentSwede® Polaric kan appliceras i stort sett vart som helst. SilentSwede® Polaric dämpar effektivt ljud och vibrationer. SilentSwede® Polaric väger hela 3,9 Kg per kvadratmeter, detta är betydligt tyngre än liknande material som säljs på marknaden. Mer tyngd = Bättre dämpning!

 

Du får en unik dämpmatta som sänker ljudnivån i ditt hem
SilentSwede® Polaric levereras i en rulle för att du enkelt och effektivt ska kunna skära till rätt mått som just du behöver. SilentSwede® Polaric är väldigt enkel att skära med kniv vilket gör det enkelt att få just den storlek du vill ha. Den är extremt flexibel, enkel att böja och vrida. Dessutom har SilentSwede® Polaric en superstark självhäftande baksida så att du slipper kladda med separat lim. Allt du behöver göra för att montera dämpmattan är att dra bort skyddsfilmen som täcker dämpmattans baksida och placera där du ska ljudisolera ditt hem. En annan bra fördel är att dämpmattan inte drar åt sig vatten eller fukt. SilentSwede® Polaric tål upp till cirka 120 grader innan materialet smälter. 

 

Du får marknadens bästa garanti
Visste du att vi lämnar hela 5 års garanti på SilentSwede® Polaric? Men det är inte allt. Dessutom får du 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. Bättre garanti kan du inte få.

 

Fakta om SilentSwede Polaric till hus och hem
• Tjocklek: 2,2mm.
• Levereras i rulle på 2m2.
• Måtten per rulle är 400x50cm.
• Vikt per kvadratmeter: Cirka 3,9 Kg.
• Tål minus 50 grader till cirka 120 grader.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Anders

Jag dämpande en hel vägg med denna mattan sen ovanför hade jag deras Neo och sen gipsskiva. Väldigt tyst och bra nu mellan rummen.

2020-06-23

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också