12 varianter
dämpmatta, ljudisolering bil, ljudisolering, vägg, ljudisolering tak, ljudisolering golv
dämpmatta, ljudisolering bil, ljudisolering, vägg, ljudisolering tak, ljudisolering golv
dämpmatta, ljudisolering bil, ljudisolering, vägg, ljudisolering tak, ljudisolering golv

Dämpmatta till båt - SilentSwede Polaric silver (2,8mm/2m² - 1 rulle)

Art.nr: 52176

899 kr
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-2 dagar

Alltid fri frakt

5 års garanti

Enkla returer & byten

Dämpmatta till båt

 

Oljud i båten? Säg hej till den unika tunga dämpmattan
Nu kan du snabbt sänka ljudnivån i din båt med SilentSwede® Polaric – en unik tung dämpmatta som är väldigt enkel att sätta fast. På bara några minuter gör du båten tyst och skön tack vare dämpmattans självhäftande baksida. Den fastnar lätt både på horisontell och vertikal yta vilket innebär att den är perfekt för att ljudisolera motorutrymmet, skrov, ruff eller inredning i din båt, SilentSwede® Polaric kan appliceras i stort sett vart som helst. SilentSwede® Polaric dämpar effektivt ljud och vibrationer från motor, skrov, ruff eller annat oljud som finns i din båt. SilentSwede® Polaric väger hela 3,9 Kg per kvadratmeter, detta är betydligt tyngre än liknande material som säljs på marknaden. Mer tyngd = Bättre dämpning!

 

Du får en unik dämpmatta som sänker ljudnivån i din båt
SilentSwede® Polaric till båt levereras i en rulle för att du enkelt och effektivt ska kunna skära till rätt mått som just du behöver. SilentSwede® Polaric är väldigt enkel att skära med kniv vilket gör det enkelt att få just den storlek du vill ha. Den är extremt flexibel, enkel att böja och vrida. Dessutom har SilentSwede® Polaric en superstark självhäftande baksida så att du slipper kladda med separat lim. Allt du behöver göra för att montera dämpmattan är att dra bort skyddsfilmen som täcker dämpmattans baksida och placera där du ska ljudisolera din båt. En annan bra fördel är att dämpmattan inte drar åt sig vatten eller fukt. SilentSwede® Polaric tål upp till cirka 100 grader innan materialet smälter.

 

Du får marknadens bästa garanti
Visste du att vi lämnar hela 5 års garanti på SilentSwede® Polaric? Men det är inte allt. Dessutom får du 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. Bättre garanti kan du inte få.

 

Fakta om SilentSwede Polaric till båt

• Tjocklek: 2,8mm.
• Levereras i rulle på 2m2.
• Måtten per rulle är 400x50cm.
• Vikt per kvadratmeter: Cirka 4,2 Kg.
• Tål minus 50 grader till cirka 120 grader.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också