Dämpmatta till ljudisolering - SilentSwede Polaric silver 4mm

Art.nr: 120861
1299 kr
I lager (2 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Dämpmatta till ljudisolering och ljuddämpning - SilentSwede Polaric silver 4mm tjocklek

 

Oljud eller buller? Säg hej till den unika tunga dämpmattan!
Nu kan du snabbt sänka ljudnivån i dina olika miljöer med SilentSwede® Polaric – en unik tung dämpmatta som är väldigt enkel att sätta fast. På bara några minuter gör du din industril, bil, båt eller hus och hem tystare och skönare tack vare dämpmattans självhäftande baksida. Den fastnar lätt både på horisontell och vertikal yta vilket innebär att den är perfekt för att ljudisolera dörrar, inredning, tak eller golv i alla sorters miljöer, SilentSwede® Polaric kan appliceras i stort sett vart som helst. SilentSwede® Polaric väger hela 12 Kg per paket (4mm tjocklek), detta är betydligt tyngre än liknande material som säljs på marknaden. Mer tyngd = Bättre dämpning!

 

Du får en unik dämpmatta som sänker ljudnivån
SilentSwede® Polaric levereras i kartong med 6st ark (70cmx50cm stora, totalt 2,1m2) för att du enkelt och effektivt ska kunna skära till dom mått som just du behöver. SilentSwede® Polaric är väldigt enkel att skära med kniv vilket gör det enkelt att få just den storlek du vill ha. Den är extremt flexibel, enkel att böja och vrida. Dessutom har SilentSwede® Polaric en superstark självhäftande baksida så att du slipper kladda med separat lim. Allt du behöver göra för att montera dämpmattan är att dra bort skyddsfilmen som täcker dämpmattans baksida och placera där du ska ljudisolera. En annan bra fördel är att dämpmattan inte drar åt sig vatten eller fukt. SilentSwede® Polaric tål upp till cirka 130 grader innan materialet smälter.

 

Du får marknadens bästa garanti
Visste du att vi lämnar hela 5 års garanti på SilentSwede® Polaric? Men det är inte allt. Dessutom får du 14 dagars öppet köp, 14 dagars ångerrätt och 14 dagars bytesrätt. Bättre garanti kan du inte få.

 

Fakta om SilentSwede Polaric 4mm tjocklek:
• Tjocklek: 4mm.
• Levereras i kartong med totalt 2,1m2.
• Måtten per ark är 70x50cm (6st totalt).
• Vikt per paket, 2,1m2: Cirka 12 Kg (4mm tjocklek).
• Tål minus 50 grader till cirka 130 grader.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Tillbehör

Andra köpte också

Liknande produkter