Dämpmatta - SilentSwede Polaric silver silver

Art.nr: 94456
699 kr
Ordinarie 799 kr , du sparar 100 kr, (13%)
I lager (Fler än 10)   Leveranstid: 1-3 dagar

Ljudisolering till hus och hem

 

Oljud hemma? Säg hej till den unika tunga dämpmattan
Nu kan du snabbt sänka ljudnivån i ditt hem med SilentSwede® Polaric – en unik tung dämpmatta som är väldigt enkel att sätta fast. På bara några minuter gör du rummet tyst och skön tack vare dämpmattans självhäftande baksida. Den fastnar lätt både på horisontell och vertikal yta vilket innebär att den är perfekt för att ljudisolera dörrar, inredning, tak eller golv i ditt rum, SilentSwede® Polaric kan appliceras i stort sett vart som helst. SilentSwede® Polaric dämpar effektivt ljud och vibrationer. SilentSwede® Polaric väger hela 7,2 Kg per rulle (2,8mm tjocklek), detta är betydligt tyngre än liknande material som säljs på marknaden. Mer tyngd = Bättre dämpning!

 

Du får en unik dämpmatta som sänker ljudnivån i ditt hem
SilentSwede® Polaric levereras i en rulle för att du enkelt och effektivt ska kunna skära till rätt mått som just du behöver. SilentSwede® Polaric är väldigt enkel att skära med kniv vilket gör det enkelt att få just den storlek du vill ha. Den är extremt flexibel, enkel att böja och vrida. Dessutom har SilentSwede® Polaric en superstark självhäftande baksida så att du slipper kladda med separat lim. Allt du behöver göra för att montera dämpmattan är att dra bort skyddsfilmen som täcker dämpmattans baksida och placera där du ska ljudisolera ditt hem. En annan bra fördel är att dämpmattan inte drar åt sig vatten eller fukt. SilentSwede® Polaric tål upp till cirka 130 grader.Diagrammet visar ljuddämpningsförmågan hos SilentSwede Polaric 2,8mm:

 

Ladda ner PDF filer genom att klicka på bilden:

 
Datablad - Specifikation

 

Fakta om SilentSwede Polaric:
• Tjocklek: 2mm eller 2,8mm.
• Levereras i rulle på 2m2 (m2 = kvadratmeter).
• Måtten per rulle är 400x50cm.
• Vikt per rulle (2m2): Cirka 7,2 Kg / 6,5Kg (2,8mm/2mm tjocklek).
• Tål minus 30 grader till cirka 130 grader.
• Toleransen på angivna måtten ±0,2mm på tjockleken, ±50mm på längden, ±200 gram/m2 på vikten.

 

Du får marknadens bästa garanti
Visste du att vi lämnar hela 5 års garanti på SilentSwede® Polaric? Men det är inte allt. Dessutom får du 1 års öppet köp, 1 års ångerrätt och 1 års bytesrätt. Bättre garanti kan du inte få.

 

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också

Liknande produkter